Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vonzo a kulsom vagy sem?

Vonzo a kulsom vagy sem?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez egy nagyon szubjektiv kerdes de kivancsi vagyok a velemenyetekre. Tehat eddig nem tul sok sikerem volt a lanyoknal altalaban baratzonaba voltam kenyszeritve. Az utobbi felevben ket lanynak is tetszettem. Ez irto jol esett es kellett az onbizalmamnak is. De nem ereztem azt hogy hosszu tavon el tudnam kepzelni magam veluk.

Es az a nagy helyzet hogy a kulsom nem tul sok lanyt fog meg es tartok tole hogy megint sokat kell varnom es probalkoznom hogy osszejojjon valami foleg egy olyan lanynal aki nekem is igazan tetszik!

Ez kicsit felszinesnek hangzik de meg nem jott ossze olyan lannyal aki nekem is igazan tetszik. Erdemes probalkozni nagyon szep lanyoknal vagy hozzam hasonlo kaliberu lanyoknal van eselyem?

18/F

2015. jan. 6. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kép?
2015. jan. 6. 20:38
 2/12 anonim ***** válasza:
képet küldesz?:)
2015. jan. 6. 20:38
 3/12 anonim ***** válasza:
képeetkérek
2015. jan. 6. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát nem mondom hogy nem számít a külső, mert számít, de ha mondjuk jó a humorod és udvarias vagy az már egy jó pont. Próbálkozz nyugodtan, még fiatal vagy! :)
2015. jan. 6. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha van kép, akkor küldhetsz! :)
2015. jan. 6. 20:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Kepet nem szeretnek kuldeni! :)
2015. jan. 6. 20:45
 7/12 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2015. jan. 6. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
tanulsz vagy dolgozol?hol laksz?
2015. jan. 6. 21:03
 9/12 anonim ***** válasza:
hova valósi vagy?
2015. jan. 6. 21:17
 10/12 anonim válasza:
Mond csak, vannak fogaid? Mert ha igen, akkor nem lehet baj.
2015. jan. 6. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!