Taszító vagy vonzó?
Figyelt kérdés
Lányok,szerintetek taszító ha egy viszonylag fiatal fiú sok mindenben elégtehetséges és sokfelé ért valamihez? 14/f2014. dec. 25. 23:46
2/19 anonim válasza:
Ez minden korosztálynál pozitívum. De vonzónak nem mondanám... 18/L
3/19 anonim válasza:
neem, én a tehetségtelen balfékeket szeretem..
4/19 anonim válasza:
Én tudok zongorázni(<- billentyűs, billentős stb), dobolni és még egy csomó ütős hangszeren játszani. De ez eddig egyik lány érdeklődését se keltette fel, szóval szerintem nem vonzó, nem taszító muaximum pozitívum.
5/19 A kérdező kommentje:
Pl (nem nagyképűségből) Bojlis horgász vagyok,nagyon jó foci kapus,gamer,szeretek futni, jó a divatérzékem(viszonylag az osztályomhoz képest) 5-ös tanuló vagyok,értek a kocsikhoz,jól rajzolok,jól bánok a fa anyaggal,kézilabdázok
2014. dec. 25. 23:52
6/19 anonim válasza:
Nem, nem az. A te korodbeli lanyokat a kockas has vagy epp a pawa-kinezet sokkal jobban lazba hozza.
Nem mellesleg tartok tole, hogy ezt amugy is csak te gondolod magadrol...
7/19 anonim válasza:
inkább figyelemre méltónak mondanám :)
8/19 A kérdező kommentje:
És még van ez az :)
2014. dec. 25. 23:53
9/19 anonim válasza:
Az nem baj, ha tehetséges sok mindenben, csak ne legyen eltelve magától!
10/19 A kérdező kommentje:
Ezeket nem én tartom magamról,általában ezek szokták a legjobban felkelteni az emberek figyelmét,egyedül azt bá om hogy nem játszok valami hangszeren,de lassan arra is rá szeretnék állni :)
2014. dec. 25. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!