Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Taszító vagy vonzó?

Taszító vagy vonzó?

Figyelt kérdés
Lányok,szerintetek taszító ha egy viszonylag fiatal fiú sok mindenben elégtehetséges és sokfelé ért valamihez? 14/f
2014. dec. 25. 23:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Engem csak az taszítana, ha egy hobbihoz görcsösen ragaszkodna, és a legtöbb szabad percet azzal töltené, mialatt neki van barátnője és várja. Ha kellő időt tud velem is tölteni, a hobbijával is az már tetszene, mert mindenki örülne.
2014. dec. 25. 23:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem nagyképű lenni,de sajnos vannak pillanataim amikre nem vagyok büszke :/
2014. dec. 25. 23:56
 13/19 anonim ***** válasza:

hát kérdező ez így leírva jól hangzik, aztán a valóságban ez hogy jön le az más.

Amúgy meg leginkább tényleg egyik sem. Ettől nem lesz se vonzó se taszító. Hasznos dolog, de nem fognak sorban állni a lányok miközben te csak elvagy magadban és semmi lépést nem teszel mondjuk..

szóval a lényeg, hogy ez nem változtat ezen, persze pozitívum, de leginkább saját magad számára. Főleg ha kamatoztatni is tudod.

2014. dec. 25. 23:56
 14/19 anonim ***** válasza:

Én zongorázok,régen vívtam most röpizek,zsonglőrködni,ördögbotozni,sneakbordozni is jól tudok.(mellesleg jó tanuló is vagyok) de szetintem a mi korunkban ahogy észreveszem ez nem számít. Hátha ha már majd idősebbek leszünk...:)

L

2014. dec. 25. 23:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Az ördögbot kimaradt :D egyébként meg ugyekszem lépéseket tenni több kevesebb sikerrel :)
2014. dec. 25. 23:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor lássuk a medvét: a téma atomfizika. Értessz hozzá?
2014. dec. 26. 07:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Bááhh, nem kell atom fizika. A kérdező nyugodtan maradjon meg a hitében, hogy ő az 1 a millioból akinek a puszta látványától benedvesedik a lányok bugyija, és rögtön dobják a pasijukat.

A kérdező nagyon ügyes ő lesz a jövő, Divat asztalos autó szerelő művész gamer professzor olimpikonja! Aki mindenben mindenkinél jobb

2014. dec. 26. 08:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Én ezt nem mondtam,de örülök hogy te is sikeresen félreértetted a kérdésemet
2014. dec. 27. 00:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Jesszus, komolyan bojlis horgász vagy, imádom a bojlis horgászokat!

Egyébként tök jó hogy ennyi mindent tudsz, de ne ezzel akarj kitűnni. Mesélhetsz a hobbijaidról, de figyelj arra is, hogy a lány mit tud, miben jó, mit szeret. Aztán hívd el egy jó kis bojlis horgászatra.

2015. jan. 3. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!