Taszító vagy vonzó?
hát kérdező ez így leírva jól hangzik, aztán a valóságban ez hogy jön le az más.
Amúgy meg leginkább tényleg egyik sem. Ettől nem lesz se vonzó se taszító. Hasznos dolog, de nem fognak sorban állni a lányok miközben te csak elvagy magadban és semmi lépést nem teszel mondjuk..
szóval a lényeg, hogy ez nem változtat ezen, persze pozitívum, de leginkább saját magad számára. Főleg ha kamatoztatni is tudod.
Én zongorázok,régen vívtam most röpizek,zsonglőrködni,ördögbotozni,sneakbordozni is jól tudok.(mellesleg jó tanuló is vagyok) de szetintem a mi korunkban ahogy észreveszem ez nem számít. Hátha ha már majd idősebbek leszünk...:)
L
Bááhh, nem kell atom fizika. A kérdező nyugodtan maradjon meg a hitében, hogy ő az 1 a millioból akinek a puszta látványától benedvesedik a lányok bugyija, és rögtön dobják a pasijukat.
A kérdező nagyon ügyes ő lesz a jövő, Divat asztalos autó szerelő művész gamer professzor olimpikonja! Aki mindenben mindenkinél jobb
Jesszus, komolyan bojlis horgász vagy, imádom a bojlis horgászokat!
Egyébként tök jó hogy ennyi mindent tudsz, de ne ezzel akarj kitűnni. Mesélhetsz a hobbijaidról, de figyelj arra is, hogy a lány mit tud, miben jó, mit szeret. Aztán hívd el egy jó kis bojlis horgászatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!