Ettől még lehetek vonzó?
Figyelt kérdés
Szóval 16 évesen 60kg-tól szabadultam meg. Étkezési zavaraim voltak, amiket azóta sikeresen leküzdöttem.
Most 173cm és 59-60kg vagyok.
Sajnos a fogyást a bőröm is megsínylette, mivel striák keletkeztek rajta.
Sokat sportolok, ami persze segített valamit, meg krémeztem is, de nem tűntek el teljesen.
Ennek ellenére még láthat valaki szépnek/csinosnak?
Köszönöm a válaszokat
17/L
2014. dec. 27. 02:35
2/14 anonim válasza:
Hát eléggé nehéz... Egy fürdőruhás kép minimum. Nem azért mert ki akarom rá verni. De tényleg. Nem is értem hogy jutott eszembe :/
3/14 anonim válasza:
Persze, simán, ez egy olyan apró hiba, ami nekünk férfiaknak szinte fel sem tűnik. Ha valaki előtt ott állsz meztelenül, akkor biztos, hogy nem a striákkal fog foglalkozni.
A fogyáshoz meg gratulálok!
4/14 anonim válasza:
Nekem volt ilyen exem, és inkább lecsuktam a lámpát amikor elém állt meztelenül. :D Gondolom ezek szerint neked még nem volt. Azért mondtam hogy egy kép nem ártana, mert így nehéz megmondani...
5/14 anonim válasza:
Abszolút lehetsz. Ez a kitartás meg még plusz pont, hogy képes voltál leadni 60 kilót. Nem sok ember képes erre.
6/14 anonim válasza:
Persze, miért ne? :D Bájos arcod van? Csak mert állítólag a fiúk szívesebben vannak együtt egy szép arcú, nem túl csinos alkatú lánnyal, mint egy nem túl szép arcú csinos alkatú lánnyal.
7/14 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy szép, de nem szép...
9/14 anonim válasza:
küldesz képet? én is hasonló fogyásra készülök, esetleg tanácsokat is kérhetnék?:)
10/14 anonim válasza:
Nem is hinnéd mennyire nem függ össze. :)
A stria még sexy is tud lenni.
Jövendő belitől függ. Ne aggódj ilyenen, s így tovább. :)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!