Ettől még lehetek vonzó?
Figyelt kérdés
Szóval 16 évesen 60kg-tól szabadultam meg. Étkezési zavaraim voltak, amiket azóta sikeresen leküzdöttem.
Most 173cm és 59-60kg vagyok.
Sajnos a fogyást a bőröm is megsínylette, mivel striák keletkeztek rajta.
Sokat sportolok, ami persze segített valamit, meg krémeztem is, de nem tűntek el teljesen.
Ennek ellenére még láthat valaki szépnek/csinosnak?
Köszönöm a válaszokat
17/L
2014. dec. 27. 02:35
11/14 anonim válasza:
Lehetsz vonzó, de ezt így nagyon nehéz megitélni, hogy nem látom. Szóval 120 kiló voltál és most 60 vagy, ez hatalmas különbség, el se tudom képzelni, hogy milyen lehetsz.
A sportolás nagyon jó, meg a krémek is biztosan használnak valmit, végső esetben még ott van a plasztikai sebészet, de ha nem túl durvák a bőr hibáid, akkor rendben leszel.
12/14 anonim válasza:
Ezen szerintem nem vesznénk össze, inkább tisztelném a fogyási eredményeidet.
13/14 anonim válasza:
Kép kellene hogy el lehessen dönteni.
14/14 anonim válasza:
Szia :) engem nem zavarna, nekem is vannak striáim de nekem a növéstől :) és az átlagnál magasabb is vagy úgyhogy ne aggódj ;) 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!