Tetoválás nélkül is lehetek vonzó egy nő számára?
Figyelt kérdés
Sok év alatt összehoztam egy sportos formát, de ez még mindig kevés.
Mi kéne még? Tetoválás?!
2014. aug. 2. 21:19
1/13 anonim válasza:
Szerinted minden férfi tetoválva van aki barátnővel van?
Ha nő lennél, azt mondanám, hogy szőke vagy :)
3/13 anonim válasza:
...noss a tetoválás általában nem mások miatt, a társaság miatt vagy nagyanyám miatt kellene csinálni, hanem mert a belsőnket gondolkodásmódunkat akarjuk művészien kimutatni a bőrünkön, hacsak nem egy olyan nővel sodor össze az élet aki pont úgy gondolkodik mint te és tetszik neki a tetkód akkor azt mnodom ok, de egy tetoválást csinálni ezért mert, hogy majd attól leszek valaki és majd mos már menőbb leszek és csajom is lesz, nos ezért nem éri meg... legalább is szerintem
4/13 anonim válasza:
Basszus, azt hiszem rossz helyen vagyok -------------------
5/13 anonim válasza:
Most miért szóljátok le szegényt? Tényleg nehéz a mai lányoknak megfelelni. De hát igen, tetkó, cigi, káromkodás, alkohol, egy kis bűz, már mindjárt buknának rád a csajok! Na, de azokat a csajokat jobb, ha messe elkerülöd.
Legyél önmagad, ne akarj megfelelni. Akinek így tetszel, az az igazi!
6/13 anonim válasza:
Akkor tetováltass ha úgy jobban érzed magad:)
7/13 anonim válasza:
Sztem egyaltalan nem szukseges! Van ami jol nez ki van ami nem. Sztem egy fiun nem az a fontos. Amugy meg ha megfigyeled: a lányok ha leirjak h hogy nez ki egy alompasi akk nem irjak altalaba bele h tetovalas... (lany voltam)
9/13 anonim válasza:
Nekem nem kéne!
Ellenben: legyél őszinte, kedves, humoros, megbízható, nyitott, kultúrált.
Ha ez se elég, akkor nem tudom, mi kéne még.
18/L
10/13 A kérdező kommentje:
9: szerintem egy pasi vagy, akinek poénkodni támadt kedve.
2014. aug. 2. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!