Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Már kétszer lefeküdtem egy...

Már kétszer lefeküdtem egy csávóval, és arról híres, hogy mindenki csak addig érdekli, míg meg nem szerezte. De akkor minek ír rám megint? Én már "megvoltam", azt hittem : D Vagy csak könnyű r. ibancnak tart?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 01:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
amúgy ő a második ember, akivel lefeküdtem, és 21 éves vagyok, szóval annyira nem vagyok riba.nc sztem :P mondjuk emiatt az eset miatt én is kicsit annak gondoltam magam :D dehát ez van
2015. jan. 19. 01:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon, ha te is élvezed a szitut, akkor meg magánügy csináljatok, amit akartok.
2015. jan. 19. 01:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Imádom, hogy ismeretlenek r.bancoznak embereket. :D Erre a kérdésre csak ő tudja a választ, én megkérdezném mik a szándékai és őszinte lennék vele.
2015. jan. 19. 01:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes beléd. Feleségül akar venni.
2015. jan. 19. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!