Sikerülhet összejönnöm egy híres színésznővel?
OK, leszögezem, tudom, hogy őrültségnek hangzik a felvetés, de ennek ellenére leírom: van egy fiatal brit filmszínésznő, aki nagyon-nagyon tetszik. Tisztában vagyok vele, hogy valószínűleg nem én vagyok az egyetlen a világon, aki így van ezzel, hiszen három nagyon híres filmben játszik, amit százmilliók láttak. Ennek ellenére van egy olyan szabály az életben, hogy gyakran a legirreálisabb célokat könnyebb megvalósítani, mint azokat, amiket mindenki reálisnak gondol, mert a nagyon nehéznek tűnő cél mindenkit elrettent. Egyszerűen nem hisznek benne az emberek, hogy sikerülhet, és ezért meg sem próbálják. Több nagyon csinos nőről hallottam már, hogy arról panaszkodott, hogy egyszerűen nem mernek odamenni hozzá a férfiak, mert mindenki azt hiszi, hogy van párja, hogy "elérhetetlen". Biztos vagyok benne, hogy mindent meg lehet valósítani kellő mennyiségű akarattal és kitartással. Aki eleve úgy áll hozzá, hogy sikerül, és nem kishitű, annak sikerülhet.
Hisz végül is ők is csak emberek és nekik is kell egy pár, nem? És egyáltalán nem biztos, hogy csak a hollywood-i sztárok játszanak náluk. A lány egyébként velem egykorú és egy teljesen ismeretlen valaki volt előtte, igazából nem is színész, mert előtte nem színészkedett, szóval szerintem nem egy annyira körülrajongott valaki. Volt egy többrészes nagy film, aminek három részében játszott, ezen kívül csak egy szerepe volt. Biztos vagyok benne, hogy nem annyira megközelíthetetlen, mint egy olyan színésznő, aki gyerekkorától fogva erre készült és mindig siker és csillogás (és testőrök) vették körül.
Igazából ez nem is kérdés, csak kíváncsi vagyok, más is úgy látja-e, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!