Mi kell ahoz hogy egy híres sportoló barátnője legyek?
Figyelt kérdés
Sokáig en is élsportoló voltam most is rengeteget edzek es modell kedvem is illetve gyógytornásznak tanulok.ugy gondolom a kulsombrn nincs különösebb kivetni való,de valamiert ugy érzem csak egy élsportoló mellett lennek boldog,lehet hogy az élsportoló múltam miatta:) volt mar több "híres" sportolóval is kapcsolatom de nem volt az igazi...az ismerőseim mindig azt mondjak hogy ugyanazokba a hibakba esem de megis ugy érzem nekem egy élsportoló kell.....mit rontok el?:/ hol lehet velük megismerkedni?:) pécsi vagyok egyébként....2015. jan. 18. 17:03
2/19 anonim válasza:
Ott rontod el, hogy ragaszkodsz ahhoz, hogy csak élsportoló mellett lehetsz boldog.
3/19 A kérdező kommentje:
Es az úszók a gyengéim😍😍
2015. jan. 18. 17:05
4/19 anonim válasza:
Gyere össze velem pár év múlva. Mármint attól függ, hogy milyen sportoló kell. Én MMA-zni kezdtem fél éve, ki tudja mikor futok be. :D
5/19 anonim válasza:
Szerinted mi jobban tudjuk hol vannak az élsportolók mint te, aki maga is élsportoló volt?
6/19 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak úgy érzem,hogy a civil fiúkkal sosem voltam boldog....az volt az en világom mikor utazhattak velük szurkoltam és csodálhattam a szerelmem..talán ebben elem ki hogy nekm abba kellett hagyni az elsportot...egyszerűen nem értem magam sem...
2015. jan. 18. 17:09
7/19 anonim válasza:
Egy kis ész...amivel te nem igazán rendelkezel az írásképed alapján :'D Szóval marad az, hogy szétdobod a lábaidat. :'D
8/19 anonim válasza:
Ja mellbedobással még győzhetsz, és találhatsz.
9/19 anonim válasza:
Az úszó fiúkat legtöbbször a víz közelében/uszodában lehet megtalálni. Senki nem tudja miért de ezeken a környéken fordulnak elő legnagyobb eséllyel.
Ezt angol tudósok bizonyítják.
10/19 anonim válasza:
Nem ismerkedem butuska lányokkal. Dani (Gyurma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!