Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi kell ahoz hogy egy híres...

Mi kell ahoz hogy egy híres sportoló barátnője legyek?

Figyelt kérdés
Sokáig en is élsportoló voltam most is rengeteget edzek es modell kedvem is illetve gyógytornásznak tanulok.ugy gondolom a kulsombrn nincs különösebb kivetni való,de valamiert ugy érzem csak egy élsportoló mellett lennek boldog,lehet hogy az élsportoló múltam miatta:) volt mar több "híres" sportolóval is kapcsolatom de nem volt az igazi...az ismerőseim mindig azt mondjak hogy ugyanazokba a hibakba esem de megis ugy érzem nekem egy élsportoló kell.....mit rontok el?:/ hol lehet velük megismerkedni?:) pécsi vagyok egyébként....

2015. jan. 18. 17:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ismertség!
2015. jan. 18. 17:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ott rontod el, hogy ragaszkodsz ahhoz, hogy csak élsportoló mellett lehetsz boldog.
2015. jan. 18. 17:05
 3/19 A kérdező kommentje:
Es az úszók a gyengéim😍😍
2015. jan. 18. 17:05
 4/19 anonim ***** válasza:
69%
Gyere össze velem pár év múlva. Mármint attól függ, hogy milyen sportoló kell. Én MMA-zni kezdtem fél éve, ki tudja mikor futok be. :D
2015. jan. 18. 17:07
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mi jobban tudjuk hol vannak az élsportolók mint te, aki maga is élsportoló volt?
2015. jan. 18. 17:08
 6/19 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak úgy érzem,hogy a civil fiúkkal sosem voltam boldog....az volt az en világom mikor utazhattak velük szurkoltam és csodálhattam a szerelmem..talán ebben elem ki hogy nekm abba kellett hagyni az elsportot...egyszerűen nem értem magam sem...
2015. jan. 18. 17:09
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis ész...amivel te nem igazán rendelkezel az írásképed alapján :'D Szóval marad az, hogy szétdobod a lábaidat. :'D
2015. jan. 18. 17:10
 8/19 anonim ***** válasza:
Ja mellbedobással még győzhetsz, és találhatsz.
2015. jan. 18. 17:14
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Az úszó fiúkat legtöbbször a víz közelében/uszodában lehet megtalálni. Senki nem tudja miért de ezeken a környéken fordulnak elő legnagyobb eséllyel.

Ezt angol tudósok bizonyítják.

2015. jan. 18. 17:15
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerkedem butuska lányokkal. Dani (Gyurma)
2015. jan. 18. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!