Mi kell ahoz hogy egy híres sportoló barátnője legyek?
Figyelt kérdés
Sokáig en is élsportoló voltam most is rengeteget edzek es modell kedvem is illetve gyógytornásznak tanulok.ugy gondolom a kulsombrn nincs különösebb kivetni való,de valamiert ugy érzem csak egy élsportoló mellett lennek boldog,lehet hogy az élsportoló múltam miatta:) volt mar több "híres" sportolóval is kapcsolatom de nem volt az igazi...az ismerőseim mindig azt mondjak hogy ugyanazokba a hibakba esem de megis ugy érzem nekem egy élsportoló kell.....mit rontok el?:/ hol lehet velük megismerkedni?:) pécsi vagyok egyébként....2015. jan. 18. 17:03
11/19 anonim válasza:
Volt már több híres sportolóval kapcsolatod, és civil emberekkel is, de egyik sem volt az igazi. Talán mégsem ártana meghallgatni a barátaidat.
12/19 Kisboltos válasza:
És az úszó fiúk legtöbbször reggel 6 óra körül találhatóak meg. Mint például engeme is, csak nem Pécset.
13/19 A kérdező kommentje:
Jó csak tudjatok nem fogok úgy bemenni egy usziba de semmilyen sportletesitmenybe,hogy heli kineztelek magamnak stb...en is vagynk rá hogy udvaroljanak nekem(de azok udvaroljanak,akiket kinéztem magamnak🙏😍) és nem vagyok buta csak telefonról potyogok gyorsan:)))
2015. jan. 18. 17:27
14/19 anonim válasza:
Hmmm... De, az vagy. És ezt nem a helyesírásodból szűrtük le... :/
15/19 anonim válasza:
Kérdező.
Minden hölgy arra vágyik hogy az udvaroljon neki akit kinéz. Arra ki vágyik hogy olyan ember valljon neki szerelmet aki neki nem tetszik? (természetesen az egónak jó, de aki bevallja utána elég szarul érzi magát ha elküldöd)
16/19 anonim válasza:
De máma bemegyek, feljelentem az orvosi bizottság előtt az egészet, mert én nem vagyok egy buta gyerek, cigánygyerek vagyok, bár nem vagyok buta.
17/19 anonim válasza:
Volt egy törvénymódosítás, VALAMIKOOOR...
18/19 anonim válasza:
Járj sokat úszni, egyszer csak odamegy hozzád valaki.
19/19 poiu válasza:
Szerintem ha sokat úszol, meg is termékenyülhetsz minden macera udvaroltatás nélkül. Én is a BVSC 50 méteres vizében estem teherbe, pedig fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!