Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellentétek között kapcsolat működhet?
Én színésznőnek készülök, a pasi pedig sportoló. Ő egész nap meccseket néz, meg Transformers-t, meg kajál a mekiben. Én a művész filmeket szeretem, olvasni, járni a természetet.
A pasi nem mondható műveltnek, sőt... Eléggé gyerekes, még is megtetszett, ő is rám hajtott. De félek, hogy nem kellenék neki hosszabb távra, mert nem vagyok olyan "belevaló" cicababa, hogy nem lennének közös témáink.
Volt már olyan kapcsolatom ahol totál ellentétesek voltunk. Nem működött és már fél év után gyilkoltuk egymást. Én műveltebb, kicsit szélesebb tájékozottságú vagyok, nem járok bulizni, viszont szeretem a természetet és a túrákat.
Nos a párom pont ellenkezője volt, igazi proli pi csa, buli-buli hátán minden héten kétszer benyomva jött haza... Hát, nem működött ráadásul együtt szinte semmit sem csináltunk. Csak néha sikerült rávennem, hogy eljöjjön velem valahova. Aztán a közös téma hiányáról még nem is beszéltem.
Ez nagyon szubjektív vélemény, tulajdonképpen bármi meglehet, de én így gondolom.
Ha a személyiségjegyek eltérőek, attól még működhet egy kapcsolat, ha kellő türelemmel és nyitottsággal állunk a dolgokhoz, és persze, ha készek vagyunk tanulni a másiktól. (Pl: egy nyugisabb ember segíthet lehiggadni az idegesebbnek, egy kötöttebb fazon életébe is változatosságot hozhat egy spontán figura.) De a közös érdeklődés már más tészta. Nyilván nincs olyan, hogy két ember érdeklődése abszolút egyezik, és ilyen szempontból is csak tágíthat a világnézeten az eltérő hobbi, de van egy határ. Gondolj bele, mit csinálnátok együtt? Miről beszélgetnétek? Nem lehet folyton egymás szemébe bámulni szerelmesen, hol vannak az élmények, a kalandok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!