Ha egy tanár kiprovokálja direkt a nézést, azt miért csinálja? ( nagykorú vagyok)
Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 19:41
1/7 anonim válasza:
tekintve hogy ez a szerelem, szex kategória, bejössz neki és dugni akar
2/7 A kérdező kommentje:
nő létére? határozottan csak néz engem
2015. jan. 18. 19:45
3/7 anonim válasza:
Szia!
1.Szerintem bejössz neki
2.Tőled várja a kért kérdésre a válszat
3.Fáradt és legelteti a szemét
Bocsi!
5/7 A kérdező kommentje:
És ezt így kimeri mutatni felém? ilyen határozottan,tanár lététre
2015. jan. 18. 19:52
6/7 anonim válasza:
kérdező ne legyél egy a sok közül, és legyél az aki magától ki találja.. igazából ezen kívül ami már elhangozz erre nem mintha lehetne sok más választ adni,,
vagy lehet, csak az kb olyan mint vakon célba lövöldözni úgy hogy azt se tudod merre van a cél
ööö lehet idegbeteg és ez ilyen kényszeres nála....szóval..
szóval ja, ezt te tudhatod, ne itt rohaszd az agyadat
7/7 anonim válasza:
De az is lehet, nehezményezi, hogy az oráján szétköpködöd a szotyihéjat, de szolni nem akar hiszen nagykoru vagy:-)) (Tényleg ugy gondolod ennyiböl ki tudjuk következtetni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!