Szerelmes vagyok a tanáromba! Hogy közeledhetnék felé?
Sziasztok! A helyzet az, hogy beleszerettem az egyik tanáromba (óraadó, felnőttsuli). Az illető 20 évvel idősebb nálam, én vagyok 25. Nagyon jó kapcsolatban vagyunk, de nem tudom, hogy mozdulhatnék ki a tanár-diák szimpátia kapcsolatból, valami komolyabb felé. Személyesebb témákról még nem mertem vele beszélni, pedig lehet az kellene?
Szabad a pálya, nincs senkije!
Olyan létezik, hogy a korkülönbség miatt nem lépne és örlődne? Mert látok rajta jeleket, mintha szeretne lépni, de aztán meg mégse teszi meg. Férfiaaak!
25/N
Persze, vigyázz a lehetséges cikis szituációk miatt! Viszont nagyon óvatosan elkezdhetsz már közeledni felé, ha úgy látod, hogy kölcsönös lehet a dolog, mert akkor ő is látná, hogy te is benne lennél majd, és talán nem szed fel más csajt addig. Aztán ha már nem tanít, akkor rendesen is közeledhetsz hozzá, stb., stb.
De kezdetnek tényleg beszélhetnél vele személyesebb témákról (amikor négyszemközt vagytok persze), és akkor meglátod a reakcióját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!