Szerelmes vagyok a tanáromba! Hogy közeledhetnék felé?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az, hogy beleszerettem az egyik tanáromba (óraadó, felnőttsuli). Az illető 20 évvel idősebb nálam, én vagyok 25. Nagyon jó kapcsolatban vagyunk, de nem tudom, hogy mozdulhatnék ki a tanár-diák szimpátia kapcsolatból, valami komolyabb felé. Személyesebb témákról még nem mertem vele beszélni, pedig lehet az kellene?
Szabad a pálya, nincs senkije!
Olyan létezik, hogy a korkülönbség miatt nem lépne és örlődne? Mert látok rajta jeleket, mintha szeretne lépni, de aztán meg mégse teszi meg. Férfiaaak!
25/N
2015. jan. 5. 16:33
11/16 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy mi a végzettsége, hanem a köztetek fennálló viszony. És az bizony tanár-diák.
12/16 anonim válasza:
Kérdező, osztályzatokat is ad és fog vizsgáztatni is?
13/16 A kérdező kommentje:
Nem ad osztályzatot és vizsgáztatni sem fog, csak az órai anyagot (ami egy konkrét tárgy, tehát kézműves dolog) kell félévenként bemutatni a suli vezetőségének, ők értékelik.
2015. jan. 5. 17:22
14/16 anonim válasza:
De akkor simán közeledhetsz rendesen felé már most is szerintem. Hiszen akkor ez mégsem olyan kifejezett tanár-diák viszony, szóval nem mondhatnak majd mások olyat, hogy "Ja bezzeg neki ezt meg azt megadta, mert d*gogatja!" (bocs a kifejezésért). :)
15/16 A kérdező kommentje:
Próbálok, csak nem akarom letámadni, meg kicsit tapasztalatlan vagyok ebben, igazából még sosem hódította meg így az érzelmeimet senki. Meg vagyok bolondulva. :) Legszívesebben megölelném a világot.
2015. jan. 5. 17:32
16/16 anonim válasza:
Persze, én se azt mondtam, hogy támadd le. :D Csak szépen finoman... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!