Miért néznek rajtam keresztül a fiúk?
Figyelt kérdés
Nem mondhatnám, hogy csúnya vagyok, szerintem teljesen átlagos a kinézetem. Mondjuk a barátnőim mellet úgy érzem magam,mint egy zsák krumpli... De az más kérdés...2015. jan. 17. 18:04
1/15 anonim válasza:
En is igy vagyok ezzel h a barati tarsasagomban legcsunyabb vagyok es ugy h atlagosnak mondanam magam na mind1:( F
3/15 anonim válasza:
Anyu, kire gondolsz, Éva nénire? Ő sokkal idősebbnek tűnik, mint amennyi.
5/15 A kérdező kommentje:
Viszonylag magas vagyok vékony lány vagyok. Barna haj, barna szem. Általában farmert és valamilyen felsőt hordok, nem öltözködöm rib@ancosan.
2015. jan. 17. 18:13
6/15 anonim válasza:
zsák krumpli,ezen sírtam,kész vagy :D
7/15 MolotovPunk válasza:
Nem lehet,hogy a kisugárzásod beképzelt?Lehet azzal van a gond.
9/15 A kérdező kommentje:
A lány szemüvegben... Na az vagyok én.
2015. jan. 17. 18:26
10/15 anonim válasza:
nekem tetszenél, de nagyon fiatal vagy hozzám. lesz pasid az tuti. semmi gond nincs veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!