Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztül néznek rajtam. Mit tegyek?
Az illető tudja, hogy szerelmes vagyok belé, és a bátyám mondta, hogy ő is szerelmes belém, de keresztül néz rajtam. Mit tegyek, hogy figyeljen rám???
Ui:Köszönöm a válaszokat!!!
Mindenki mindenkit szeret! Mindenki önbizalom hiányos!
Mindenki mindenkin keresztül néz!
Mindenki mindent tud!Senki sem tesz semmit!
Óriási!
Ha én valakit szeretnék megszerezni, addig teperek, amíg vagy összejön a kapcsolat, vagy ki nem dob!
Csinálj már valamit!
Mit gondolsz? Majd mi itt megoldjuk a problémádat?
Tegyél már valamit magadért!
Én is azt mondom. Ha ő nem mer, kezdeményezhetsz te is. De ha egyikőtök sem csinál semmit, akkor egy helyben toporgás lesz és messziről figyelhetitek egymást.
Bár mondjuk azt nem értem, hogy miért néz keresztül rajtad ha szerelmes beléd. Ennyire már azért ő sem félhet egy másik embertől!
Á a másodiknak azért igaza van, hasonló gondolat fogalmazódót meg bennem is. Persze ezt sok kérdéshez lehet írni. Érted most honnan tudni, minden társaság más, ezt érezni kell, nem lehet így megmondani mi miért.
Neked kell érezned, meg biztos ösztöneid mondnak is valamit, na, ennyi. Szóval csomó tényleg olyan felesleges kérdés van, már jó hogy az emberek nem ide jönnek hogy kenjék meg vajas kenyerüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!