Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akarhat tőlem valamit ez a nő?

Akarhat tőlem valamit ez a nő?

Figyelt kérdés
Van egy nálam több, mint 20 évvel idősebb nő, aki gyakran dicséri a testem, megfogja az izmaim, mondja, hogy jól nézek ki meg, hogy nekem biztos csak a korombeliek tetszenek.. Jól el szoktunk beszélgetni am. Bejöhetek neki? Egyébként van párja.
2015. jan. 17. 17:29
 1/7 A kérdező kommentje:
22/F
2015. jan. 17. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
használni szeretné a pálcádat;)
2015. jan. 17. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó milf mindig jó!

A farkadat akarja!!

2015. jan. 17. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, hogy én annak dícsérném a testét és fognám meg az izmát, akivel vízszintes helyzetben is szívesen elhelyezkednék :) N38
2015. jan. 17. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
El fog kapni, így vagy úgy ,de újabb skalpot gyűjt a személyedben!használd ki az alkalmat!
2015. jan. 17. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, szeretne diszkréten beléd kóstolni.

Az, hogy fogdossa az izmaidat, Plusz még be is szól, hogy "neked biztos csak a korodbeliek tetszenek", azzal flörtöl veled. Diszkrét felhívás keringőre.

Ha akarsz vele szexelni,erre az állítására kell olyan választ adnod, hogy "a nők a korral kívánatosabbak tudnak lenni", vagy, hogy "a változatosság gyönyörködtet", esetleg:"nem a kor számít", vagy valami hasonló. Közben a szemébe nézz végig.

2015. jan. 17. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Irigyellek kérdező...
2015. jan. 17. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!