Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » "Csúnya" fiúk! Miért így...

"Csúnya" fiúk! Miért így próbáltok ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon sok fiú próbált már velem úgy ismerkedni, hogy azzal kezdte, hogy mennyire fáj az élet, mert ő csúnya, a lányokat a pénz meg a kinézet érdekli, soha nem volt szerencséje, fáj az élet, blabla... Annyira, de annyira kiábrándító, hogy azonnal elküldtem őket. Itt is azt látom, hogy mindenki sír... Én sem vagyok nagyon szép lány, de SOHA nem kezdeném azzal egy fiúval a flörtöt, hogy hát tudom, hogy nem nézek ki jól, és általában nem érdeklem a fiúkat, stb... Kinek van erre szüksége? Csomó fiút csak azért látok nem vonzónak, mert úgy adja el magát, különben a külsejével semmi bajom nem lenne.
2015. jan. 17. 13:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
olyan ronda embereknek van szép barátnőjük,és fordítva is igaz ez
2015. jan. 17. 18:57
 22/23 A kérdező kommentje:
Ha küldesz, küldök én is, és meglátod, hogy nem kell full extrásnak lenni, hogy az ember rendes párt találjon.
2015. jan. 17. 18:59
 23/23 anonim ***** válasza:
Én nem próbálok sehogy sem. Nem érdemes erőltetni.
2015. jan. 17. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!