"Csúnya" fiúk! Miért így próbáltok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon sok fiú próbált már velem úgy ismerkedni, hogy azzal kezdte, hogy mennyire fáj az élet, mert ő csúnya, a lányokat a pénz meg a kinézet érdekli, soha nem volt szerencséje, fáj az élet, blabla... Annyira, de annyira kiábrándító, hogy azonnal elküldtem őket. Itt is azt látom, hogy mindenki sír... Én sem vagyok nagyon szép lány, de SOHA nem kezdeném azzal egy fiúval a flörtöt, hogy hát tudom, hogy nem nézek ki jól, és általában nem érdeklem a fiúkat, stb... Kinek van erre szüksége? Csomó fiút csak azért látok nem vonzónak, mert úgy adja el magát, különben a külsejével semmi bajom nem lenne.2015. jan. 17. 13:01
1/23 anonim válasza:
Csak azért, hátha megsajnálod őket, hogy neki milyen rossz.
2/23 A kérdező kommentje:
De ez nem jön be! Szánalomból nem lesz normális kapcsolat.
2015. jan. 17. 13:03
3/23 Stainless válasza:
Ezek a fiúk sajnáltatják magukat hátha megszánod őket, ez nagyon rossz taktika. Inkább pozitívnak kéne lenniük és magabiztosan fellépni. Mindenkinek megvan a hozzá illő párja, valaki egyből megtalálja, valaki csak 5év után :)
4/23 anonim válasza:
Több az esélye egy átlagos, de magabiztos srácnak, mint egy önmagát sajnáltató, de jobban kinézőnek, szerintem :D
5/23 anonim válasza:
Minden korosztályban van aki sajnáltatja magát.
Egészen fiataltól a nagyon idősekig. Szerintem ez szánalmas.
Nem sírni kell hogy mennyire rossz hanem tenni ellene.
7/23 anonim válasza:
Vannak olyan főemlősök ahol a szomorú vagy ideges hímet a nőstények szexel nyugtatják le vagy vidítják fel.
Ő is abban reménykednek, hogy lesz, de sajnos embereknél az erősebb kutya bszik szabály érvénysül.
8/23 anonim válasza:
7. akkor ezek rossz fajba születtek :D
9/23 anonim válasza:
7. ugyanez nálunk is működik, csak fizetni kell
10/23 anonim válasza:
Azért ismerkednek a "fáj az élet" jegyében, mert fáj nekik az élet. Esetükben ez az "Légy önmagad!"-hozzáállás átültetése a gyakorlatba.
Teljesen megértem, hogy ez egyáltalán nem vonzó. Sajnos nem olyan könnyű kimászni belőle, de lehetséges, és rohadtul megéri, nem csak párkapcsolatok miatt, hanem mert így sokkal több örömmel jár az élet.
Egy "csúnya".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!