Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » "Csúnya" fiúk! Miért így...

"Csúnya" fiúk! Miért így próbáltok ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon sok fiú próbált már velem úgy ismerkedni, hogy azzal kezdte, hogy mennyire fáj az élet, mert ő csúnya, a lányokat a pénz meg a kinézet érdekli, soha nem volt szerencséje, fáj az élet, blabla... Annyira, de annyira kiábrándító, hogy azonnal elküldtem őket. Itt is azt látom, hogy mindenki sír... Én sem vagyok nagyon szép lány, de SOHA nem kezdeném azzal egy fiúval a flörtöt, hogy hát tudom, hogy nem nézek ki jól, és általában nem érdeklem a fiúkat, stb... Kinek van erre szüksége? Csomó fiút csak azért látok nem vonzónak, mert úgy adja el magát, különben a külsejével semmi bajom nem lenne.
2015. jan. 17. 13:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én ilyesmi srác vagyok,és igen szép dolog mondani,hogy persze jobb lenne ha pozitívabb lennének és blablabla...DE egyszer belegondolnál hogy miken mentek ők keresztül valóban,ha éreznéd azt amit ők,akkor egyet tudnál velük érteni.

Nem mind ilyen amit leírok,de elég soknak nem csak a párkapcsolat nem jön össze,de más se nagyon.Itt most főleg barátokra gondolok,sokaknak még azok sincsenek.

Nekem sincsenek sajnos,pedig sok éven keresztül próbáltam mindent érte,de vagy teljesen flegmák és bunkók voltak,mint a mai fiatalok többsége,vagy szimplán elköltözött,kiment külföldre az illető.Vagy alapjáraton teljesen más körökben kezdtünk el mozogni.És én utána is még próbáltam beszélni velük,hátha még menthető,de nem.

A másik a család.Amikor nem tudod elérni azt az állapotot,hogy a saját lakásotokban nyugodtság legyen,és tudjál valamire koncentrálni,illetve ne azon aggódj,hogy mikor törik össze valami,mikor jön az üvöltözés ami kb. mindennapos.

Ennek ellenére egy dologban sikeres vagyok eléggé,az pedig a tanulás és az egyetem.

Tehát erre még rájön ugye az,hogyha elérsz valamit,körülötted senki nincs aki biztatna,dicsérne hogy legalább érezd egy kicsit,hogy törődik veled valaki,és jó amit csinálsz.

Senkivel nem tudod megbeszélni igazán ami bánt téged belülről,és nem is érdekel senkit igazából...

Igazából én nem sajnáltatásból meg ilyenekből írom le ezeket sem,ezek a valós tiszta tények.

Ezeket kellene tudni átérezni,vagy ha nem érdekel másokat,akkor pedig ne kérdezzenek ilyeneket.

Szóval ha téged sok éven keresztül ér 90% negatív impulzus,és 10% pozitív impulzus,akkor merre dőlsz el?Nem nehéz kérdés,ugye?

Gondolj bele,mikor az embert ezek sok éven keresztül végigkövetik...

2015. jan. 17. 13:45
 12/23 anonim ***** válasza:

#11, értjük és átérezzük, amit leírtál. De a párkeresési taktikákon ez nem változtat. Te mivel indítasz egy ismerkedést? Felsorolod, mennyi minden nem jött össze, és mennyi dologgal vagy elégedetlen? Nem inkább domborítod azokat az erényeidet, ami miatt megéri veled összejönni?

#10 voltam.

2015. jan. 17. 14:08
 13/23 A kérdező kommentje:
Mint írtam, én sem vagyok extrás jócsaj kategória. Mégis próbálom összeszedni magam, nem sajnáltatni magam, és pozitívan állni magamhoz, dolgokhoz, és a másikhoz is. Próbálom a jó oldalamat mutatni, hogy véletlenül se szánjon a kiszemelt.
2015. jan. 17. 14:25
 14/23 anonim ***** válasza:

De nyilván a jobb oldaladat próbálod mutatni,amíg lehet.De ha megkérdezi valaki,hogy na és voltak-e már barátnőid,akkor hazudjak?Nem fogok.

Ha meg elmondom,hogy semmi szerencsém nem volt benne,és igen elkeseredett vagyok,akkor meg jön ez a szöveg,amit ti is írtatok.Magyarul semmi nem jó...

2015. jan. 17. 15:30
 15/23 A kérdező kommentje:

Tévedsz!

Ha megkérdezik, hogy volt-e barátnőd, ellőheted egy poénnal, vagy mondhatod, hogy a tanulásra koncentráltál, azért nem volt, stb. De látod, neked azonnal az jut az eszedbe, hogy elsírod neki a bánatod.

És hidd el, nem csak téged ér negatív impulzus, csomó embernek vannak családi és egyéb gondjai, mindenki nagy terhet cipel a hátán. A lényeg, hogy szerintem a legtöbb lány nem akarja még másét is a nyakába venni.

2015. jan. 17. 15:43
 16/23 anonim ***** válasza:

#14, gyakran felteszik a kérdést a kiszemeltek, hogy volt-e már barátnőd?

Nekem szokatlanul későn lett az első barátnőm, de már hetek óta együtt voltunk, amikor beleástuk magunkat egymás kapcsolati múltjába, és kiderült, hogy nekem ő az első. Meglepődött, mert nem igazán passzoltam a későn érőkről élő szerencsétlen lúzer képéhez, na meg elég határozottan kezdeményeztem a korai időszakban.

Szerintem, ha legközelebb neked szegezik a kérdést, ne hazudj, de ne is ragozd túl (elkeseredettség, meg hasonlók). Nem volt, és PONT. Egészséges embereknél is van ez így. Engem amúgy inkább a rokonok, ismerősök vegzáltak efféle kérdésekkel, akik jót akartak, szurkoltak.

#10,#12

2015. jan. 17. 16:01
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha egy csúnya fiú magabiztosan megy oda egy lányhoz, akkor az eddigi tapasztalataim szerint a lányok egyből kikezdik a magabiztosságát. Kvázi kiröhögik, ha megtudják, hogy nem volt még kapcsolata, gúnyt űznek belőle, a párkapcsolati sikertelenségéből, na meg persze abból, ahogyan kinéz. Csak azért mert nem értik, hogy lehet valaki magabiztos annak ellenére, hogy még csak randizni sem randizott soha. Persze, egy férfi lehet akármennyire magabiztos, ha annyira rondán néz ki, mint én, akkor bármit is tesz, ugyan az a sors vár rá. Hidd el kedves kérdező, hogy a megközelítés módja effektíven semmit sem jelent. Ami fontos a társkeresésben az a kinézet. Persze el lehet hinni az álszent dumát, hogy a magabiztosság vagy a belső tulajdonságok érnek valamit, de nem. Több száz lánynál kezdeményeztem már, ami az életkoromat tekintve egyáltalán nem sok, és még egy randi sem jött össze. Pedig akivel úgy beszélgetek, hogy nem látja a kinézetem, abban fel sem merülne, hogy még csak nem is voltam lánnyal. Viszont aki meg látja, abban meg az nem merül fel, hogy valaha is beszéltem már lánnyal. Volt egy lány nemrég, akivel nem éppen ismerkedési szándékkal leveleztem. Szóba került ugye, hogy milyen kapcsolataim voltak eddig, és totál ledöbbent, mikor megtudta, hogy még soha senkivel nem kerültem intim viszonyba. Azt hitte, hogy a stílusom, a kommunikációm alapján sok nőben megmozgatok valamit. Küldtem neki képet, hogy így is ezt gondolná-e. Annyi volt a reakciója, hogy most már megérti az egészet, és sajnálja, hogy egy lányhoz sem fogok közel kerülni egész életemben.
2015. jan. 17. 17:41
 18/23 anonim ***** válasza:
17. ennyire durván nem nézhetsz ki
2015. jan. 17. 18:33
 19/23 A kérdező kommentje:
Küldesz képet? Komolyan kíváncsi vagyok, hogy milyen torz külső keserítheti meg ennyire valaki életét.
2015. jan. 17. 18:52
 20/23 anonim ***** válasza:
én is kíváncsi lennék rá
2015. jan. 17. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!