Mit tegyek, ha egy lány rákérdezett a korábbi kapcsolataimra, de nekem még soha nem volt senkim?
" Még csak ismerkedünk, miért kellene rögtön benyögnöm azt, hogy még nem volt senkim?"
A kérdésedben arról volt szó, hogy ha rákérdezett a korábbi kapcsolataidra... Lehet, hogy régimódi vagyok, de nekem a benyögni és a kérésre válaszolni két külön fogalom.
Amúgy meg, csak fogalmazás kérdése, hogyan jössz ki egy ilyen harapófogóból úgy, hogy hazudnod se kelljen, de rossz fényt se vessen rád a dolog. Válaszolhatod pl ezt is: "Nem igazán volt senkim, mert ilyesvalakire vártam, amilyen te vagy." Ezzel két legyet ütsz egycsapásra. Tudatod a csajjal, hogy nem egy léha akárki vagy, tudatod vele, hogy őt különlegesnek tartod (ez nagyon fontos!).
bahahahaha, utolsó, nem is igaz, csak a bénák buknak le...
na jó de viccen kívül, megint csak azt lehet ismételni, hogy tégy belátásod szerint, semmi bűnt nem követsz el azzal ha nem mondod el. Oda kint gyilkosok, maffia, szervkereskedők, mindenféle átverős simlis hamiskártyás **** r****dékok... hagyjuk inkább... persze lehet azt mondani "jóóó, akkor állj be te is a rosszak, a hazugok közé, legyél olyan mint a többi!!" ... most nem írom le még egyszer ugyanazt.
Komolyan a tiéd az pont olyan hazugság, ami bármit is dob a latba. Semmi jelentősége nincs kb ha tegyük fel pl amúgy tök jól összejöttök, ééésss?? akkor hol számít??? mi a szart befolyásol a semmin kívül??
De őszintén ezt nem is nevezném hazugságnak, csupán mittom én szerény akárki stb stb azt ennyi, most ezt nem kell szét kürtölni, ez a te egyik jellemződ azt ennyi, nem valami kötelező dolog mint a szexuális bűnözőknek külföldön hogy köteles tájékoztatni a szomszédjait vagy kiket hogy hát ő ugye az, úgyhogy vigyázzanak vele lol.
Ez úgyse reális, ha pl normálisan elvagytok, buliztok, stb nem ezen fog járni az agyad, nem ezen fog múlni. Amúgy meg képzelj el egy szituációt mondjuk az ilyen idősebb csávók, akik össze ülnek inni egy sört, ilyen tipikus nagy dumás akárkik aki egész nap képes dumálni megállás nélkül.
Aztán persze szóba kerülnének csajok is, meg aztán mondjuk te, szerinted azt mondanák "igen, igen a legfontosabb dolog kérdező hogy mond el neki hogy neked eddig soha nem volt senkid, egyáltalán még barát barátnőd se.".. persze ugye alapból valszeg más hangvételű lenne a beszélgetés mindenki röhög ugye meg minden,, de biztos nem ilyen tanácsokat adnának.. inkább "jaaaj--neeem kell, maajd először elmentek ide-oda,, stb" mind1 valszeg hamar a szexre kerülne a sor, de na.. csak egy pl volt..
Itt igazából egy olyan kérdésen "aggódsz" amin alapból tök felesleges, és persze egyesek alá meg adod a lovat magával a kérdéssel, amitől azt hiszik [hát mivel ugye ez egy kérdés akkor már] van bármi eldöntendő is ebben a dologban, pedig baromira nincs. Apró lényegtelen semmi, nem mindenki szeret amúgy az exeiről beszélni,és nem kötelező senkinek.
De igazából tessék a te példáid pl igen pont ez: mondjuk ő még melletted 4 akárkivel randizik, az orrodra köti? nem, na akkor,, nem kell ezen aggódni, az hogy itt egy két akárkinek az első randi abból áll hogy máris tudni akarja XY eddig hány emberrel járt [hány emberhez fogja őt hasonlíthatni vagy asz tudja minek] attól még nincs így,, tényleg,, nyugodtan kérdezd körbe, nem mindenki beszél az exeiről ergo kapcsolatairól
Ergo ISMÉT ha jól kijöttök ***vára irreleváns hogy neked még nem volt senkid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!