Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha egy lány...

Mit tegyek, ha egy lány rákérdezett a korábbi kapcsolataimra, de nekem még soha nem volt senkim?

Figyelt kérdés
Hazudni nem akarok neki, meg azt se szívesen mondanám, hogy már nagyon régen volt, mert ezt is hazugságnak érezném, attól függetlenül, hogy bizonyos értelemben véve igazat mondok. De persze azt se akarom még vele tudatni, hogy abszolút sehol semmi. Mi lehetne a legjobb megoldás? Nyilván a "most ne beszéljünk erről" se túl nyerő, vagy a hallgatás sem, és fogalmam sincs, hogy hogyan lehet jól kikerülni ebből a helyzetből. Előre is köszönöm, ha valaki tud valami értelmeset mondani.

2015. jan. 16. 21:20
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

" Még csak ismerkedünk, miért kellene rögtön benyögnöm azt, hogy még nem volt senkim?"

A kérdésedben arról volt szó, hogy ha rákérdezett a korábbi kapcsolataidra... Lehet, hogy régimódi vagyok, de nekem a benyögni és a kérésre válaszolni két külön fogalom.

Amúgy meg, csak fogalmazás kérdése, hogyan jössz ki egy ilyen harapófogóból úgy, hogy hazudnod se kelljen, de rossz fényt se vessen rád a dolog. Válaszolhatod pl ezt is: "Nem igazán volt senkim, mert ilyesvalakire vártam, amilyen te vagy." Ezzel két legyet ütsz egycsapásra. Tudatod a csajjal, hogy nem egy léha akárki vagy, tudatod vele, hogy őt különlegesnek tartod (ez nagyon fontos!).

2015. jan. 19. 12:06
 32/41 A kérdező kommentje:
Hát ez a "nem igazán" is furcsán hangzik számomra, valakinek vagy volt valakije, vagy nem. Ez olyan, mintha nem tudnám eldönteni, hogy akkor most volt-e vagy nem. Másrészt meg az ismerkedés elején vagyunk, én nem fogom neki azt mondani, hogy rád vártam, alig ismerjük egymást, ez szerintem még akár ijesztő is lehet, hiszen alig tudunk egymásról valamit, én meg már előállok ilyen szöveggel. Amúgy aki megismer, az tudja, hogy nem vagyok léha, és általában értékelni szoktam másokat, az más kérdés, hogy ezzel sem mentem eddig sokra, és megfogadtam, hogy többé nem fogok így "nyálaskodni", majd akkor éreztetem a másikkal, hogy különleges, ha megérdemli, rendszerint én tettem többet az ismerkedésekbe, próbáltam éreztetni a másikkal, hogy értékes, különleges, és elrabolták egy csomó energiámat. Most már ésszel fogom csinálni, nem érdekel. Amúgy meg ha találkozunk esetleg a csajjal, és úgy érzem, hogy közelebb kerültünk egymáshoz, akkor talán elmondom neki a dolgokat, de lehet, hogy nem, majd meglátom.
2015. jan. 19. 14:29
 33/41 anonim ***** válasza:
Ha csak fanyalogni tudsz a jobbnál jobb válaszokra is, akkor szard össze magad. Mi a fa,.,sznak teszel ki kérdést?
2015. jan. 20. 13:33
 34/41 anonim ***** válasza:
Ha nincs benned annyi bátorság, hogy elmondd neki az igazat, akkor hazudj neki. Felesleges ezt a témát elemezgeti.
2015. jan. 20. 13:39
 35/41 A kérdező kommentje:
#33: A stílus minősíti az embert, így téged is. Amúgy meg nekem is lehet véleményem a válaszokról, már bocs. Plusz nem kötelező elolvasnod a kérdést, sem válaszolnod rá, ha gondolod, nyugodtan tovább is léphetsz, köszi.
2015. jan. 20. 14:10
 36/41 A kérdező kommentje:
#34: Nem a bátorságról van szó. De pl. nekem is jogom lenne tudni azt, hogy ha valaki másokkal is ismerkedik, és nekem kisebb az esélyem, mégse fogja megmondani senki. Amúgy meg úgy csináltok, mintha összedőlne a világ, ha utólag derülne ki, hogy nem volt senkim. Lefogadom, te is mindig 100%-ig őszinte voltál, a többiekkel egyetemben, és már az ismerkedés elején elmondtad a titkaidat. Vagy tévednék?
2015. jan. 20. 14:12
 37/41 anonim ***** válasza:
Igen, őszinte voltam már az elején, elmondtam mindent. Mert már az ismerkedős fázisban szóba szoktak kerülni az előző kapcsolatok, kinek mennyi volt, miért lett vége... És tudod mit kaptam cserébe amikor én kérdeztem rá az előző kapcsolatokra??? Kamuszöveget. Szerinted milyen volt amikor pár hónap múlva kiderült az igazság, és rájöttem, hogy hazudott már az elején? Az igaz, hogy nem csak arról volt szó, hogy előttem nem volt 1 kapcsolata sem. Mert az olyan dolog, hogy szerintem nyugodtan el lehet mondani az elején, nincs abban semmi szégyellnivaló. Hanem hogy előttem csak prostikkal volt együtt. Ha az elején elmondja, akkor lett volna lehetőségem választani, hogy ezt el tudom-e fogadni. Van sok csaj, akinek ez nem probléma, itt is mindig olvasom, hogy nem zavarná őket ez a tény. És legalább ha már én őszintén elmondtam a dolgokat, akkor annyit elvártam volna, hogy ne hazudjon. Nem is tudtam eldönteni akkor, hogy mi zavar jobban. A hazugság vagy a k*u*rvák. Úgyhogy én mindenkinek azt tudom csak tanácsolni, hogy ha valaki hazudik, az úgyis ki fog derülni, és sokkal rosszabb lesz a helyzet, mintha már az elején elmondta volna.
2015. jan. 20. 14:39
 38/41 anonim ***** válasza:

bahahahaha, utolsó, nem is igaz, csak a bénák buknak le...

na jó de viccen kívül, megint csak azt lehet ismételni, hogy tégy belátásod szerint, semmi bűnt nem követsz el azzal ha nem mondod el. Oda kint gyilkosok, maffia, szervkereskedők, mindenféle átverős simlis hamiskártyás **** r****dékok... hagyjuk inkább... persze lehet azt mondani "jóóó, akkor állj be te is a rosszak, a hazugok közé, legyél olyan mint a többi!!" ... most nem írom le még egyszer ugyanazt.

Komolyan a tiéd az pont olyan hazugság, ami bármit is dob a latba. Semmi jelentősége nincs kb ha tegyük fel pl amúgy tök jól összejöttök, ééésss?? akkor hol számít??? mi a szart befolyásol a semmin kívül??

De őszintén ezt nem is nevezném hazugságnak, csupán mittom én szerény akárki stb stb azt ennyi, most ezt nem kell szét kürtölni, ez a te egyik jellemződ azt ennyi, nem valami kötelező dolog mint a szexuális bűnözőknek külföldön hogy köteles tájékoztatni a szomszédjait vagy kiket hogy hát ő ugye az, úgyhogy vigyázzanak vele lol.

Ez úgyse reális, ha pl normálisan elvagytok, buliztok, stb nem ezen fog járni az agyad, nem ezen fog múlni. Amúgy meg képzelj el egy szituációt mondjuk az ilyen idősebb csávók, akik össze ülnek inni egy sört, ilyen tipikus nagy dumás akárkik aki egész nap képes dumálni megállás nélkül.

Aztán persze szóba kerülnének csajok is, meg aztán mondjuk te, szerinted azt mondanák "igen, igen a legfontosabb dolog kérdező hogy mond el neki hogy neked eddig soha nem volt senkid, egyáltalán még barát barátnőd se.".. persze ugye alapból valszeg más hangvételű lenne a beszélgetés mindenki röhög ugye meg minden,, de biztos nem ilyen tanácsokat adnának.. inkább "jaaaj--neeem kell, maajd először elmentek ide-oda,, stb" mind1 valszeg hamar a szexre kerülne a sor, de na.. csak egy pl volt..

Itt igazából egy olyan kérdésen "aggódsz" amin alapból tök felesleges, és persze egyesek alá meg adod a lovat magával a kérdéssel, amitől azt hiszik [hát mivel ugye ez egy kérdés akkor már] van bármi eldöntendő is ebben a dologban, pedig baromira nincs. Apró lényegtelen semmi, nem mindenki szeret amúgy az exeiről beszélni,és nem kötelező senkinek.

De igazából tessék a te példáid pl igen pont ez: mondjuk ő még melletted 4 akárkivel randizik, az orrodra köti? nem, na akkor,, nem kell ezen aggódni, az hogy itt egy két akárkinek az első randi abból áll hogy máris tudni akarja XY eddig hány emberrel járt [hány emberhez fogja őt hasonlíthatni vagy asz tudja minek] attól még nincs így,, tényleg,, nyugodtan kérdezd körbe, nem mindenki beszél az exeiről ergo kapcsolatairól

Ergo ISMÉT ha jól kijöttök ***vára irreleváns hogy neked még nem volt senkid...

2015. jan. 20. 17:30
 39/41 A kérdező kommentje:
#37: Persze, el lehet mondani, csak akkor 99%-ban olyan reakciókat kapsz, mint amilyeneket korábban írt az egyik srác. Szavakban mind nagyon jók vagytok, a tetteitek viszont szrt sem érnek, tisztelet a kivételnek, mert amikor oda kerülne a sor, akkor meghátráltok, és valamilyen szöveggel eltűntök az illető srác elől, és javarészt nektek is derogál "tanítgatni" egy szűz srácot, főleg ha még az is kiderül, hogy beteg az illető. Én valahol megértem ezt, csak akkor nem kellene nagy mellénnyel járkálni, hogy fő az őszinteség stb., mert kapásból eláshatja magát az ember. És úgyis a nagydumás rosszfiúkra buktok, hiába tudjátok, hogy hazudnak nektek, mégis nekik teszitek szét a lábatokat, mert az olyan "izgi". Tisztelet az igen csekély kivételnek, akinek még némi agya is van. Látod, téged is zavart a krvázás, pedig a srác valószínűleg nem azért ment krvázni, mert a lányok olyan nagyon sok esélyt adtak volna neki. Én nem azt mondtam, hogy hazudnék, hanem azt, hogy nem kell mindent az elején elmondani. Úgyis bedőltök a nagydumásoknak, annyit hazudhatnak nektek, amennyit akarnak, örömmel hallgatjátok, és úgyis nekik fogtok engedni. És mi mit kapunk, ha őszinték vagyunk? 10 esetből 9-szer elutasítást, fanyalgást, senki nem tudja elfogadni az igazságot, csak dobáljátok az embert, mint a rongyot, hogy "majd neked is lesz valakid", és elégedetten hátradőltök, de azért számon kéritek a másiktól ugyanazt a tapasztaltságot, mint ami a "sikeres" embereknek megvan. Én sok mindenkit el tudtam volna fogadni, betegeket, önbizalomhiányosokat stb., engem viszont gyakorlatilag senki. Ennyit nyertem az őszinteségemmel. De azért büszkén megveregethetem a vállam, hogy őszinte voltam. Ha nem jártam volna már meg százszor is, akkor gondolkodás nélkül elmondanám, így most azt mondom, hogy MÉG nem. Akikkel összejöttök, azok úgyis zömmel hamiskártyások, a "rosszfiúk" se mondanak el nektek mindent, mégis ők kellenek a nők többségének. És nagyrészt ti sem mondtok el mindent, pl. azt sem, hogy ne fáradjon veletek az illető, mert közben már x másik sráccal ismerkedtek, akik sokkal esélyesebbek.
2015. jan. 20. 18:56
 40/41 A kérdező kommentje:
#38: Én csak azt kérdezném meg, hogy ha elvileg tisztességtelen az, ha én nem mondom el azonnal valakinek az igazságot, akkor az miért tisztességes, ha a csajok taktikáznak, és ők is találkozgatnak egyszerre x pasival, mondván, amelyik nyerő lesz, azt megtartom, a többit meg dobom. Persze mindezt úgy, hogy nem mondják el, hogy "bocs, de már előtted megismertem x pasit, és a legtöbbje sokkal jobb esélyekkel indul, mint te, így ne fuss felesleges köröket". Ha én később tudnám meg egy lányról, hogy valami "probléma" van vele, nem haragudnék, és nem tartanám őt hazugnak. Másrészt meg ha elmondod az igazságot, nagyrészt kapásból azt mondják, hogy "bocs, de nem", de azért jópofizva hozzáteszik, hogy "biztosan neked is sikerül egyszer", és elvárják, hogy neked is legyen ugyanakkora tapasztalatod, mint akinek már összejött a dolog.
2015. jan. 20. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!