Mit tegyek, ha egy lány rákérdezett a korábbi kapcsolataimra, de nekem még soha nem volt senkim?
jó hát akkor ez van, legalább a következőnek már nem kell hazudnod...
de most komolyan... ha nem akarsz hazudni akkor ennyi, ez van ha szakít akkor nem is voltatok egymáshoz valók, azt majd túlteszed magad rajta, legalább leesik egy kő a szívedről
Kérdező ez ugye akkor élő tapasztalat és nem "olvastam a gyakorin a többi igazi tapasztalat nélküli embertől hogy ha elmondanám tuti elhagyna, úgyhogy biztos így van"
persze ennek van alapja kivételesen. DE a lényeg hogy mond el, most már ezen ne görcsöljél, ott hagy pffphhhffff... történtek már ennél sokkal durvább dolgok is, inkább ez mint valami elszólás amiből full hülyét, bunkót, etc csinálsz magadból.. mert én olyat is tapasztaltam már..
na mondjuk ez a része, hogy inkább később derüljön ki.. hááá azé, itt miről van szó? 2 éve együtt vannak, tök jól elvannak,
"óó drágám, tudod ma van az év fordulónk?" "igen igen :D, jaj de jó hogy emlékszel" "ehmmmhemm,, igen hát ööö.." "????" "szóval, volt valami amit még az első találkozásunk alkalmával nem mondtam el neked" "úristen!! mi az??!" "...én...én..... .. előtted még NEM VOLT SENKIM!... ááááhhh végre kimondtam,, tessék most már tudod" "MICSODA?? az egész eddig kapcsolatunk egy hazugság volt!! Én csak azért maradtam veled 2 évig mert azt hittem ELŐTTEM MÁR VOLT VALAKID!! ENNEK ITT ÉS MOST VÉGE!!! MOCSKOS SZEMÉT LÁDA!!" "mmii neeeee drágám neeee!! tessék most igazat mondtam!!! ÉRTS MÁR MEEEEEEGGGG....."
na szóval, ez hülyeség kérdező, mond el ha akarod, vagy ha rákérdez amúgy meg te döntésed
igen,, kérdező én pont ezt mondtam? Pont erre céloztam értelemszerűen, hogy vicc... amit itt mondott xy, hogy inkább az elején derüljön ki,, mert különb mi lesz?jaaj-jaaj..
nem mondod el,, füüüh na bumm, hatalmas katasztrófa... semmi se lenne,, szóval hogy pontos legyen, én pont erre céloztam, egyáltalán nem kötelező elmondani.
Ezzel nem vered át, egyébként meg de, simán ellehet terelni a szót ha rákérdez, aki nem tudja, hát akkor úgyis mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!