Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy az aktuális nőtöknél sokkal jobb kinézetű lány mondaná nektek azt, hogy szerelmes belétek, ott hagynátok a korábbi lányt a következőért? Természetesen azt nézve, hogy mi a legjobb nektek magatoknak.
Részletesebben így értem. Képzeljétek el ezt: Valamelyik e három lány közül a barátnőtök mondjuk:
És valamelyik innen, aki 1 nagyságrenddel jobb kinézetű meg szinte felajánlkozik nektek:
Vagy akár 2 nagyságrenddel jobb nő, mondjuk innen valamelyik:
Ha együtt vagyok valakivel akkor az nem csak a külsőségek miatt van, ezért nem cserélnék csak így egy szóra.
Másrészről, ha jön és felajánlkozik tudva, hogy van valakim akkor pedig azért nem, mert egy r*banc miatt megint csak nem rúgok fel mindent (valószínűlge fordított esetben ő megtenné ezért nem kell)
Persze barátnő nélküli időben dugnám párszor aztán kész:)
Nem.
Ha van párom akkor vele vagyok őt szeretem és ő olyan számomra akiben minden megvan ami kell.
De ettől még a lány nem lesz rib***anc... csak kicsit rossz lesz neki.
Feltételes módban írom, nem, nem hagynám el. Ha szeretek valakit akkor nem véletlenül vagyok vele és nem vagyok opportunista aki csak azt nézi saját magának mi a jó.
És logikusan olyan lányt választok aki tetszik majd miután beleszeretek akkor számomra a legszebbé válik a világon így nem lennének nagyobb nagyságrendű lányok nála csak alacsonyabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!