Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy az aktuális nőtöknél sokkal jobb kinézetű lány mondaná nektek azt, hogy szerelmes belétek, ott hagynátok a korábbi lányt a következőért? Természetesen azt nézve, hogy mi a legjobb nektek magatoknak.
Részletesebben így értem. Képzeljétek el ezt: Valamelyik e három lány közül a barátnőtök mondjuk:
És valamelyik innen, aki 1 nagyságrenddel jobb kinézetű meg szinte felajánlkozik nektek:
Vagy akár 2 nagyságrenddel jobb nő, mondjuk innen valamelyik:
Noss.
Nagyon sok ember van aki szerelmes lesz olyan emberbe akinek van párja. Ez nem bűn ettől nem lesz r***banc a nő és fordítva a pasi sem egy dög.
Ha elé állnak és megmondják akkor tesznek egy próbát mert már nem bírják tovább.
Nagy marhaságot írtál kedves akárhányas :)
Hát, ha a képeket nézem, akkor a következőt állapítom meg:
1. Az első kategóriával szóba sem állnék
2. Az egy fokkal jobb sem üti meg a mércémet.
3. Itt már akad egy-egy (de tényleg csak 1) aki bejönne.
Bocs, de egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy az a nő, akit szeretsz, a számodra leggyönyörűbb nő. Anno olyat választottam, aki majdnem beállhatott volna az utolsó képekben mellékeltek közé. Egy kicsit húsosabb volt :)
Nem cserélném el, csak azért, mert neki éppen rám viszket. Szokja meg, hogy nem megy minden könnyen az életben egy jó csajnak sem :)
44/F
nem. méghozzá azért nem mert nem választanék olyan lányt barátnőnek aki olyan szintű mint akik az első képen vannak. de mázolt díszr ibancot sem. egy igazán szép nőt sem sikerült linkelned.
akit barátnőmnek választok, az alap hogy az ízlésemnek legszebb kategóriából van.
Kérdező sztem ne erőltesd tovább ezt a kérdést, itt a pasik úgy látszik extra igényesek ezen az oldalon, amíg a nők külsejéről van szó, bezzeg ha már övéké kerülne szóba...én már láttam néhányukról képet..háát...tényleg nem akarok senkit bántani, de a többség az 1-es kategóriába esett (csak pasiban) vagy az alá a 2-es kategóriát pedig egy se ütötte meg, szóval..
Egy dologban viszont egyet kell értsek az előzővel, az általad legjobbaknak titulált műcsajok egyáltalán nem jó nők...sztem..sose akarnék úgy kinézni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!