Mit tegyek, ha egy lány rákérdezett a korábbi kapcsolataimra, de nekem még soha nem volt senkim?
Nekem élő tapasztalat, hogy amikor elmondtam, nagy megdöbbenés volt a reakció, valamint (nem tudom mennyire kellene befolyásolnia annak hogy itt mit olvasok), de harminc körüli lányok írták már pár kérdésre a témában, hogy "ha egyetlen nő sem jött neki össze, ott valami gááááááááááááááááz van, lehet mentális probléma vagy bármi ami "csak később jön elő", én tuti nem kínlódnék vele, nem leszek tanárnéni, hol élt ez ennyi ideig, atombunkerben, hogy senki se akadtneki, tuti megszólalna a fejemben a vészcsengő hogy vigyázat!"
Aki nem volt még hasonló helyzetben, simán tudja írni hogy óh jajjj hát az őszinteség az nagyon fontos és hát ha nem őszintén kezdesz egy kapcsolatot akkor mégis mit vársz... Ha az ember már kizárólag emiatt a kérdés miatti őszinte válasz miatt pórul járt akkor...
Nem tudom én se mi a teendő, kitalálni történeteket gusztustalannak találnék (kitalálom hogy volt 2-3 kapcsolatom és ezzel kapcsolatban mindegyik kapcsolatról kitalálok valami történetet), de az őszinteségtől is félnék.
Mivel én is hasonló helyzetben vagyok, nem tudom, mi a jó...
Elfelejtettem írni, hogy miután ezt a tényt elmondtam neki, ezután minden, a kialakuló kapcsolatunkat érintő beszélgetéskor, apró nézeteltéréskor mintegy fegyverként rögtön felhasználta ellenem: "nem, nekem van igazam, te ezt nem tudod hogy van, nem tudod miként működnek a dolgok, nekem már van tapasztalatom, de neked nincs, honnan is lenne, a dolgok nem úgy vannak, ahogy te elképzeled", volt hogy az egész érv ilyeneken alapult, hogy "nincs igazad, azért, mert nem tudhatod", "nem élted még át hogy milyen kapcsolatban élni, én jobban tudom, te nem tudod"...
Meg hogy az első randin nem volt csók, meg udvarlás, meg "ilyenek" ("neked kellene tudni hogy minek kellett volna még történni").
#21 és #22 voltam.
"Akármi történt is a múltadban, a partnerodnak joga van tudni róla. És nem kell szégyellni semmit, a múltad által lettél az, aki vagy"
Na most itt azért pont jó megjegyezni amit a kérdező említett az írása során,, tehát ELŐSZÖR IS azért ez nem valami bírósági tárgyalás hanem hát jobb esetben egy randi, vagy netes dumálás,, mind1..
egyáltalán nincs joga tudni mindent, kb amíg nem jönnek össze vagy legalább 1-2 randi addig a másik fél gyakorlatilag egy ismeretlen akárki,, hogy durván legyen kifejezve.. mi a **** köze lenne bármihez?
Azon kívül persze amit a másik szeretne megosztani, bár joga ahhoz sincs, max majd ha már együtt vannak. Tehát lehet arrogáns volt a kérdező [engem hidegen hagy igazából] de ez most pont nem számít, ami számít hogy tényleg nem kötelező. És ha valami 18 éves tipikus hülye pitsa csitri? Aki kb úgyis leszarja ezeket a dolgokat, nem kell mindenkivel báj csevegni, már csak mert nem is mindenki vevő rá.
Szóval erre pont ráhibázott a kérdező, úgyhogy nyugodtan hallgathatsz kérdező, ha meg annyira erőlteti [bár el nem tudom képzelni hogy mindenkinek ez legyen az egyik első kérdése] akkor kamuzzál. Túl van ez nagyon sprizáva, valószínűleg úgyse XY lesz az életed párja.
DE akkor mondjuk úgy hogy, komolyan, ez legyen a legnagyobb bűnöd, és reménykedjünk, hogy valamikor felépüljön belőle szegény leányzó akit kiteszel eme hazugságnak.. talán kihever évtizedek alatt.
mm,, na jó a lényeg ez. Szóval tényleg hagyd ezt kérdező, ennyit nem is számít ez az egész. DE ha nagyon mondani akarsz valamit, mond azt hogy voltak rövidebb, nem komoly kapcsolataid [végül is lány barátaid voltak ^^]
"Még csak ismerkedünk, miért kellene rögtön benyögnöm azt, hogy még nem volt senkim?"
háát na pont ezért nem is kell,, én is szoktam néha olvasgatni itt ezt-azt de inkább kikapcsolódás, unalom miatt.. mert segítségre amúgy bármi jó csak ez nem,, hát ez a kategória semmikép.
El, el olvashatod, csak ne az legyen a fő gondod, hogy na az egyik ezt írta másik azt,, mert semmit se ér az egész.
Általában amúgy tényleg nem ezzel kezded, valaki nem is szeret beszélni erről nem feltétlen mert nem volt neki, de akármiért is, nem te lennél az egyetlen aki nem. [Igazából ha ez lenne a beszélgetés fő témája, az már régen rossz, akkor meg kár ezen aggódni]
Amúgy lehet már írtam de kitaláltam, akkor válaszold azt ha már annyira szóba kerül, hogy nem akarok beszélni erről ÉS NEM! XY nem követelheti, illetve igen, de nem vagy köteles elmondani, de mondom ahol ebből ekkora probléma lesz, az már úgy szar ahogy van [de amúgy kétlem]. Aztán ha van miről beszélni akkor úgyse számít,, ..oh okéé.. na akkor..blablablablablabla.. azt ennyi
Amúgy meg nem bűn azért mondtam, hogy ez legyen a legnagyobb probléma, sőőőt más ezerszer nagyobbakat kamuzik, csak ha nem tapasztalod élőben akkor nem is gondolsz rá,, de az is létező dolog hogy pl online tök másnak adja ki magát [mármint külsőre] azt valóságban teljesen más...
Ez amiről itt szó van egy nagy nulla. Csak itt baromi nagy dobra lett verve, mondjuk te kérdezted igazából, de szóval na felesleges, mond azt amit jónak látsz azt ennyi... de egyébként tényleg nem kell rögtön az orrára kötni, van aki nem is szereti. !SEMLEGES TÉMA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!