Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi ez a kikötés a nők részéről...

Mi ez a kikötés a nők részéről, hogy egy férfinak legyen humorérzéke?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre több férfitársamról - kollégák, régebbi iskolatársak, szomszédok, haverok, barátok stb. -, hogy úgy ahogy mindenki rendelkezik humorérzékkel.

Vannak olyanok, akiknek a jellegzetes Monty Python-os humorérzékük van, vannak olyanok, akik inkább csipkelődnek, vannak olyanok, akik végtelenül tudják sorolni a rendőr-, cigány-, anyósvicceket. Mindenki más, mindenkinek más a humorérzéke.

Van olyan, aki egy szellentés hallatán röhögi el magát, más nem találja viccesnek. Van olyan, akit egy bukdácsoló részeg láttán kap el a röhögés, van, aki szörnyülködik ezen. Vannak olyanok, akik végigröhögik az Eddie Murphy vígjátékokat, mások unalmasnak találják. Vannak olyanok, akik ugyanezt teszik South Park nézése esetén, mások egyáltalán nem tartják viccesnek.

És ez minden férfinél előfordul. Mindenkinek van humorérzéke, kinek ilyen, kinek olyan. Valaki elröhögi magát egy buta Sas-kabarés viccen is, mások meg még a legfrappánsabb poént is lehurrogják, mert az szerintük szar.

Szóval egyáltalán nem értem, hogy a nőknél pontosan mit is jelent ez a "humorérzék iránti igény". Minden nő kiköti a férfiak kapcsán, hogy legyen átkozottul jó humorérzéke, legyen piszok jó poénérzéke, legyen iszonyatosan jó vicctudása.

Szerintem a nők leginkább arra értik a humorigényt, hogy legyen az övékéhez hasonló sajátosságú, nem? Egészen biztos vagyok benne, hogy léteznek olyan lányok, akik viccesnek találják a fingást, mások primitívnek gondolják. És a többi. Mivel nem vagyunk egyformák, nem biztos, hogy a humorunk is megegyezik.

Személy szerint imádom a Monty Pythont, a Bagi-Nacsa-féle hírességkifigurázást, a Bud Spencer-Terence Hill-féle bunyókat, a jól sikerült vicces mémeket, Cartman (South Park) szemtelen trollkodását, fingós-kakis sztorikat, Youtube csatornákat (úgy mint VitalyzdTV, FouseyTUBE, REACT, KSI, Roman Atwood, Hodgetwins stb.), régebbi nagyszerű vígjátékokat (Tango és Cash, Halálos fegyver, 48 óra stb.), és ezek közül párat olykor elő is adok kisebb-nagyobb társaságban (nem, fingani nem fingok, ekkora paraszt azért nem vagyok), ha éppen úgy adódik.

ÉÉÉS A LÉNYEG: ámbátor ezeket nem feltétlenül kedvelheti egy lány, nem teljesen egyezhet az ízlésünk, ergo le vagyok fitymálva, hogy nincs humorérzékem. De csak hogy módszeresen visszavágjak, csupán annyit jegyeznék meg ilyenkor rosszindulatúan, hogy "hát cica, eléggé szürke, sótlan lehetsz, ha nem érted a poént". Ám mivel nem vagyok ennyire rosszindulatú, így nem teszem.

Úgyhogy inkább én kérdezném meg a hölgyeket, hogy miért kell ilyen hülyeségeket kikötni a férfiak humorérzékéről? :D

2015. jan. 15. 15:41
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:
Ha az akarsz lenni, akkor sörözzünk, Béla. Különben sem ittam még ma. Szereted a Jelen pivót, Béla?
2015. jan. 15. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!