Mi ez a kikötés a nők részéről, hogy egy férfinak legyen humorérzéke?
Úgy vettem észre több férfitársamról - kollégák, régebbi iskolatársak, szomszédok, haverok, barátok stb. -, hogy úgy ahogy mindenki rendelkezik humorérzékkel.
Vannak olyanok, akiknek a jellegzetes Monty Python-os humorérzékük van, vannak olyanok, akik inkább csipkelődnek, vannak olyanok, akik végtelenül tudják sorolni a rendőr-, cigány-, anyósvicceket. Mindenki más, mindenkinek más a humorérzéke.
Van olyan, aki egy szellentés hallatán röhögi el magát, más nem találja viccesnek. Van olyan, akit egy bukdácsoló részeg láttán kap el a röhögés, van, aki szörnyülködik ezen. Vannak olyanok, akik végigröhögik az Eddie Murphy vígjátékokat, mások unalmasnak találják. Vannak olyanok, akik ugyanezt teszik South Park nézése esetén, mások egyáltalán nem tartják viccesnek.
És ez minden férfinél előfordul. Mindenkinek van humorérzéke, kinek ilyen, kinek olyan. Valaki elröhögi magát egy buta Sas-kabarés viccen is, mások meg még a legfrappánsabb poént is lehurrogják, mert az szerintük szar.
Szóval egyáltalán nem értem, hogy a nőknél pontosan mit is jelent ez a "humorérzék iránti igény". Minden nő kiköti a férfiak kapcsán, hogy legyen átkozottul jó humorérzéke, legyen piszok jó poénérzéke, legyen iszonyatosan jó vicctudása.
Szerintem a nők leginkább arra értik a humorigényt, hogy legyen az övékéhez hasonló sajátosságú, nem? Egészen biztos vagyok benne, hogy léteznek olyan lányok, akik viccesnek találják a fingást, mások primitívnek gondolják. És a többi. Mivel nem vagyunk egyformák, nem biztos, hogy a humorunk is megegyezik.
Személy szerint imádom a Monty Pythont, a Bagi-Nacsa-féle hírességkifigurázást, a Bud Spencer-Terence Hill-féle bunyókat, a jól sikerült vicces mémeket, Cartman (South Park) szemtelen trollkodását, fingós-kakis sztorikat, Youtube csatornákat (úgy mint VitalyzdTV, FouseyTUBE, REACT, KSI, Roman Atwood, Hodgetwins stb.), régebbi nagyszerű vígjátékokat (Tango és Cash, Halálos fegyver, 48 óra stb.), és ezek közül párat olykor elő is adok kisebb-nagyobb társaságban (nem, fingani nem fingok, ekkora paraszt azért nem vagyok), ha éppen úgy adódik.
ÉÉÉS A LÉNYEG: ámbátor ezeket nem feltétlenül kedvelheti egy lány, nem teljesen egyezhet az ízlésünk, ergo le vagyok fitymálva, hogy nincs humorérzékem. De csak hogy módszeresen visszavágjak, csupán annyit jegyeznék meg ilyenkor rosszindulatúan, hogy "hát cica, eléggé szürke, sótlan lehetsz, ha nem érted a poént". Ám mivel nem vagyok ennyire rosszindulatú, így nem teszem.
Úgyhogy inkább én kérdezném meg a hölgyeket, hogy miért kell ilyen hülyeségeket kikötni a férfiak humorérzékéről? :D
"Szóval egy nőt megnevettetni nem egyszerű feladat. "
Ez mondjuk igaz is. Néha az érzésem hogy nincs is humoruk
Amin röhögnek: Bármilyen vicc amiben szex vagy farok van. Ha viccesen mesélem el mi történt velem...
Máson nem nagyon szoktak.
#10: "Ugyanúgy amikor azt mondod hogy tudjon főzni nem arra gondolsz hogy mindent megtud csinálni amit utálsz és semmit azok közül amit szeretsz, hanem hogy főzőn neked valami ínyedre valót, és finomat."
Ez túlzott sarkítás! És mi van azokkal az ételekkel, amiket egy nő szeret, a férfi meg kevésbé? Szabjam meg neki, hogy csak a kedvenceimet főzze? Egyáltalán nem! Szabjam meg neki, hogy nehogy merjen főzni saját magának? Egyáltalán nem!
Itt már megint arra megy ki a játék, hogy a férfi elvárásai önző érdekből esedékes, bezzeg a nőké a humor iránti követelményekről nem...
De mint írtam, a #2-es válaszoló nagyjából pedzegeti, hogy miről van szó, a többi idetévedő nő meg megint csak fikázni, ócsárolni tud...
#9 Megint kiragadtad az "elméleti parasztozást", a "gyakorlati mellőzéséről" meg tudomást sem veszel, azaz erről: "Ám mivel nem vagyok ennyire rosszindulatú, így nem teszem."
Attól, hogy nem mondod ki ugyanakkora paraszt vagy. :)
"Itt már megint arra megy ki a játék, hogy a férfi elvárásai önző érdekből esedékes, bezzeg a nőké a humor iránti követelményekről nem..."
Hadd idézzelek: Ez túlzott sarkítás!
"De mint írtam, a #2-es válaszoló nagyjából pedzegeti, hogy miről van szó, a többi idetévedő nő meg megint csak fikázni, ócsárolni tud..."
Persze ok nélkül. Csakis. :( Ugye? :( Téged nem lehetne megtalálni, hiszem "semmi olyat" nem írtál. :(
Vedd már észre magad...
"Szerintem a nők leginkább arra értik a humorigényt, hogy legyen az övékéhez hasonló sajátosságú, nem?"
Megválaszoltad a kérdésed. Nekem elég sötét és csipkelődő humorom van, nem tud elviselni olyan ember, aki erre nem vevő, és én is unalmasnak találom azt, aki nem ilyen.
Akinek pedig nem ilyen a humora, az engem simán taplónak néz, ezzel tisztában vagyok.
Szóval igen, nekem elég fontos hogy a partnerem el tudjon viselni, és a viccekben is partner legyen.
Nézd én ezt nem elvárásnak fogom fel.. Egyszerűen akinek nem olyan a stílusa, mint nekem, azzal nem jövök ki jól. Jöttem már össze olyan pasival, akivel más volt a stílusunk, kb nem tudtunk filmet nézni, mert mást találtunk szórakoztatónak, poénkodni se tudtunk egymással, igazából a mai napig nem értem, hogy tulajdonképpen hogyan ésmiért voltunk együtt 1 évig, de nagyon nem illettünk össze.
A hozzám illő ember keresése hadd ne legyen már bűn, meg túl nagy elvárás :)
#16:
"Attól, hogy nem mondod ki ugyanakkora paraszt vagy."
Meg amiről még fogalmad sincs, hogy a hátad mögött ki hogy beszél ki téged, azt hiszem, az összes férfiismerősöd - de legfőképpen a nőtársaid - mehetnének az olvasztóba, hehehe. Vagy "ha nem tudod, nem fáj"? Akkor ne fájjon most sem. Bár végül is tuti jobb lehet illúziókban élni...
"Vedd már észre magad..."
Na vajon meddig pattog még a labda oda, s vissza? (Bökd már ki, hogy gerjedsz rám. Naaa...)
Most már el kéne ide egy sport kommentátor, aki közvetít, és bevágni egy tapsoló-örjöngő tömeget aláfestésnek, csakhogy fokozzuk az izgalmakat!
És bekészíteni a popkornt... hadd szóljon! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!