Mit gondoltok rólam?
Szándékosan nem pontoztam, szerintem szavakkal is uganúgy el lehet mondani de akkor legyen:
7/10 Na ebből nem sokat tudnál meg, ha nem írnám le, hogy nálam hány pont mit jelent akkor meg ott tartunk, mint az eredeti kommentemnél kb:)
5: átlagos, még barátnő kategória
A 9-es bombanő, elég ritka.
Ez a két érték között meg skálázódik.
10-es meg nem létezik, talán valahol 1-2 a nagyvilágban :)
Pusztán a kép alapján kb 7/10, de ha nagyon nem tetszene az arcod akkor (pl. száj/orr piercing/fültágító) lazán lemehetne 3/10-re.
A válaszaidból/külsődből eddig lejöttek alapján, összességében 5-6/10.
Feltehetően túl sokakat lenézhetsz és magadat sokaktól többre tarthatod, talán picit flegma vagy egóromboló személyiséged lehet ami engem taszít.
Mindenkinek vannak hibái amikkel általában tisztában szokott lenni, felesleges erre még jobban rávilágítani túlzott őszinteséggel.
Sok hozzád hasonló lány teljesen néma szokott lenni egy átlagos srác társaságában mert nem képes neki pozitívat mondani és így vagy bunkózik vagy nem mond semmit, miközben a tipikus nagyképű srácokért odavan, tehát nem vagy különösebben szimpatikus.
Így ennyit gondolok hirtelen rólad.
Szép,vékony k-rvás. Szép hosszu hajad van,de gondolom festett.
Ha a fejed látszodna jobban el lehetne dönteni h egy ártatlan tini pozolo vagy,vagy pedig egy kiéhezett magamutogató.
A kép nagyon szar minőségű, de csak ez alapján tudok véleményt mondani.
Alakod szerintem jó.
A cicikből nem látni semmit (rossz a kép vagy nem nagyok).
Hasidon a tetkókat még eltudnám fogadni de a lábtetkó nekem nagyon nem tetszik. (tetoválás nélkül sokkal szebb egy lány)
A hajad szerintem szép, így már csak arc kellene mert az tényleg sokat eldöntene.
E KÉP alapján 5-6/10. (cici meg az arc nem látszik sajnos)
Nem vagyok tetkópárti de nem is zavar, ha viszonylag ízléses. Ami látszik belőled az alapján vonzó tested van, bár megnéznék egy jobban komponált képet is rólad - ha az arcod úgysincs rajta, nyugodtan lehetne bikinis vagy nudi, hogy szépen látsszon minden.
Ez alapján kb 7/10-et adok, az arcod 9-ig is felhúzhatja vagy nagyon le is nyomhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!