Mit gondoltok rólam, ez normális?
19 éves vagyok és nem volt még kapcsolatom egy lánnyal sem.
Valamiért a saját korosztályomból a lányokkal nem jövök ki jól, nem tudok velük miről beszélgetni és egyáltalán nem érzek arra aktivitást, hogy ezen változtassak.
Legtöbbjüket nagyon gyerekesnek tartom és emellett külsőleg sem érzek irántuk vonzalmat.
Ezzel szemben a minimum 7-8 évvel idősebb nők iránt érzek külsőleg vonzalmat és amikor beszélek velük akkor bármiről tudok beszélni.Sajnos azonban erre ritkán van lehetőségem és a korkülönbség miatt nem sok esélyem lenne arra, hogy bárkivel is komoly kapcsolatom lehessen.Sokkal vonzóbb számomra egy érett gondolkodású és kinézetre is érett nő mint a 18-19 éves fruskák.Ez vajon normális?
Persze, én is az érettebb nőkre pályáztam mindig. Mondjuk 16 évesen furcsa párt alkottunk egy 30-as nővel.
De érdekli ez a francot, amikor egy jó nőt töcskölhetsz, nem?:D
Köszi a válaszokat.
#4 Érdekes amit mondasz van benne igazság, hogy egy 19 évestől nem feltétlenül várja el egy 26 éves a családalapítást de én úgy vagyok vele, hogy max 4-5 éven belül nyugodtan vállalnám a családalapítást egy nálam 7-8 évvel idősebb nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!