Mit gondoltok rólam?
Nekem nagyon bejössz, mert a köldök pc az baromira bejön, bár jön a kérdés hogy arcodon is van-e valami.
Ez a top+papucs+miniszoknya ez ez ez :D az a fajta stílus az ami igazából vonz.
A tetkók... alapesetben nem annyira érdekel hogy van-e vagy nincs. A hasad viszont :$
Alapesetben sose szólítanék meg egy tetkós lányt, főleg így öltözve, mert nekem két dolog a tapasztalatom:
- bunkók
- könnyűvérűek
- baromira nem az én stílusom mellé való stílusúak.
(nekem a bújósabb, vagányabb de ugyanakkor érzelmes, és érzelmileg "normális" és nem előítéletes, főleg nem bunkó csajok az eseteim)
Ezért szoktam inkább a szolidabb lányoknál próbálkozni :D
20/f
Attól még hogy neked más fajta tetkók tetszenek még az enyém nem undorító, meg ocsmány... Teljesen jók a tetkóim, maximum neked más stílusú jön be. De jól van megcsinálva.
Kedves válaszoló, azt hogy buta vagyok honnan állapítottad meg? A hajam színéből, a papucsom melletti fűszálból?
Amúgy nem vagyok könnyűvérű, de 40 fokban, nem járhatok kötött pulcsiban, meg csizmában...
# 14 akkor úgy mondom, hogy az ilyen típusú lányok közül olyat még nem találtam, aki romantikusabb/érzelmesebb kategória. Olyat viszont sokat, akiknek a pasijuk egy vagány roma, vagy olyat aki pedig szemmel is gyilkolni tud.
Amúgy buta biztos nem vagy, nem tudom miért írták, a hajad meg inkább egyedi és jó is.
testileg lehetsz 10/10-es is, de mint írtam, nem látom hogy van-e pirszing a fejeden, vagy csak a köldöködön van. azért egy rosszul felrakott cucc, sokat ront.
De akkor úgy veszem hogy nincs. De akkor kapsz egy 9-est, de csak Testileg! (attól hogy a te alakod/stílusod az esetem sokkal jobban érdekel az, hogy milyen is valaki belül mint kívül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!