Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok rólam?

Mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

Úgy összességében mindenről. Pontoznátok is?

[link]

2015. jan. 15. 02:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejössz, mert a köldök pc az baromira bejön, bár jön a kérdés hogy arcodon is van-e valami.

Ez a top+papucs+miniszoknya ez ez ez :D az a fajta stílus az ami igazából vonz.

A tetkók... alapesetben nem annyira érdekel hogy van-e vagy nincs. A hasad viszont :$

Alapesetben sose szólítanék meg egy tetkós lányt, főleg így öltözve, mert nekem két dolog a tapasztalatom:

- bunkók

- könnyűvérűek

- baromira nem az én stílusom mellé való stílusúak.

(nekem a bújósabb, vagányabb de ugyanakkor érzelmes, és érzelmileg "normális" és nem előítéletes, főleg nem bunkó csajok az eseteim)

Ezért szoktam inkább a szolidabb lányoknál próbálkozni :D

20/f

2015. jan. 15. 02:20
 12/35 anonim ***** válasza:

Oké...mindenkinek más tetszik...nekem inkább ez a fajta tetszik

[link]

2015. jan. 15. 02:21
 13/35 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, ne vedd magadra, ha nem olyan vagy, csak leírtam :D
2015. jan. 15. 02:21
 14/35 A kérdező kommentje:

Attól még hogy neked más fajta tetkók tetszenek még az enyém nem undorító, meg ocsmány... Teljesen jók a tetkóim, maximum neked más stílusú jön be. De jól van megcsinálva.

Kedves válaszoló, azt hogy buta vagyok honnan állapítottad meg? A hajam színéből, a papucsom melletti fűszálból?

Amúgy nem vagyok könnyűvérű, de 40 fokban, nem járhatok kötött pulcsiban, meg csizmában...

2015. jan. 15. 02:25
 15/35 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki nagyon is. Most boldog vagy?
2015. jan. 15. 02:32
 16/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok boldog mert a 13 válaszolóból csak 1 tudott pontozni is :(((
2015. jan. 15. 02:34
 17/35 anonim ***** válasza:

# 14 akkor úgy mondom, hogy az ilyen típusú lányok közül olyat még nem találtam, aki romantikusabb/érzelmesebb kategória. Olyat viszont sokat, akiknek a pasijuk egy vagány roma, vagy olyat aki pedig szemmel is gyilkolni tud.

Amúgy buta biztos nem vagy, nem tudom miért írták, a hajad meg inkább egyedi és jó is.

2015. jan. 15. 02:36
 18/35 anonim ***** válasza:
tetkók miatt falusias..egyébként jó az alakod
2015. jan. 15. 02:38
 19/35 anonim ***** válasza:

testileg lehetsz 10/10-es is, de mint írtam, nem látom hogy van-e pirszing a fejeden, vagy csak a köldöködön van. azért egy rosszul felrakott cucc, sokat ront.

De akkor úgy veszem hogy nincs. De akkor kapsz egy 9-est, de csak Testileg! (attól hogy a te alakod/stílusod az esetem sokkal jobban érdekel az, hogy milyen is valaki belül mint kívül.)

2015. jan. 15. 02:39
 20/35 anonim ***** válasza:
Alapból 10/5 lennél, de a tetkók miatt 10/2.
2015. jan. 15. 02:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!