Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak meg normalis, romantiku...

Vannak meg normalis, romantikus szexistenek?

Figyelt kérdés
Mar egy eve nincs kapcsolatom, mert komolytalan, vagy az egyik, vagy a masik vegletu sracokkal kerultem ossze. Nekem olyan pasi kell, aki humoros, komoly, megbizhato, stabil. Akivel lehet hulyeskedni meg a boltban is, ha ugy van kedvunk, aki reggelente ugy ebreszt, hogy vegigcsokolja a testem, aki megosztja velem a gondjait, akivel lehet nevetni, aki ugy csokol, hogy a terdem is beleremeg. Akivel be lehet vallalni spontan szeretkezeseket, es akivel orakat is el lehet beszelgetni. Vannak meg ilyenek, vagy ok a dinokhoz tartoznak? Kezdem gyulolni a maganyt, minden ertelemben hianyom van, de csak szex nem kell. 21/L

2015. jan. 13. 23:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sokat vársz el a másiktól,nagyok az elvárásaid.De Te tudod,csak most még amíg fiatal vagy kiélvezed meg vágyakozol ilyesmik után,később jó pár év múlva meg elkeseredetten rájössz jobb esetben,hogy ilyen nem létezik,aki minden pontban megfelel...
2015. jan. 13. 23:17
 22/37 A kérdező kommentje:
#20: honnan tudod, kikkel randizom? :)
2015. jan. 13. 23:17
 23/37 A kérdező kommentje:
#21: egy elozo valaszomban leirtam, hogy nem is kell tokeletesnek lennie.
2015. jan. 13. 23:18
 24/37 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasik többségére simán igaz amire vágyik a kérdező! Csak kérdés h kiből mennyire lehet kihozni!! Ha belegondolunk mindenki ilyen belülről! Vágyik minden olyanra amit leírt! DE MINDEN CSAK A NŐTŐL FÜGG!! Ki tudja e hozni mind ezeket a srácból!
2015. jan. 13. 23:20
 25/37 A kérdező kommentje:
#24: hat igen, csak a ferfi nem eleg. De velem nem hiszem, hogy gond lenne, eddig sem volt.
2015. jan. 13. 23:21
 26/37 anonim ***** válasza:

18: Szerintem a kihagyástól nem tud "megkopni" egy kapcsolat, inkább pont ellenkezőleg.. Vagy attól, ha az illető nélküled recskázik mondjuk.

De heti két-három alkalom szerintem egy átlagos étvágyú férfinek belefér a menetrendjébe. Csak a leírásod alapján ennél sokkal többet szeretnél.

2015. jan. 13. 23:21
 27/37 anonim ***** válasza:
nem azt írtam h gond van veled! Minden pasi más és más! másként reagálja le! DE mégis szeretne olyan lenni amilyen! Ha mindezt valaki megteszi amit leírtál akkor nagyon szerelmes beléd! Egyből ne csodáld h nem úgy fog működni ahogy te szeretnéd! Össze kell csiszolódni! Ha már csak a hülyéskedést nézzük..
2015. jan. 13. 23:23
 28/37 A kérdező kommentje:
#26: en inkabb torodest szeretnek, amit nem hanyagolhatunk el egymas kozott. Raadasul szerintem a leendo pasimnak jol esne, ha a melobol faradtan hazaerve megmassziroznam, es ha nem is szexelnenk, de ellazitanam, ha erted.. ;)
2015. jan. 13. 23:23
 29/37 anonim ***** válasza:
28: Értem. Így már más a dolog fekvése...
2015. jan. 13. 23:25
 30/37 anonim válasza:
Ha azt mondom, izmos vagyok, magas, rövid hajú, humoros és normális, akkor végignyalhatlak?
2015. jan. 13. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!