Vannak meg normalis, romantikus szexistenek?
Figyelt kérdés
Mar egy eve nincs kapcsolatom, mert komolytalan, vagy az egyik, vagy a masik vegletu sracokkal kerultem ossze. Nekem olyan pasi kell, aki humoros, komoly, megbizhato, stabil. Akivel lehet hulyeskedni meg a boltban is, ha ugy van kedvunk, aki reggelente ugy ebreszt, hogy vegigcsokolja a testem, aki megosztja velem a gondjait, akivel lehet nevetni, aki ugy csokol, hogy a terdem is beleremeg. Akivel be lehet vallalni spontan szeretkezeseket, es akivel orakat is el lehet beszelgetni. Vannak meg ilyenek, vagy ok a dinokhoz tartoznak? Kezdem gyulolni a maganyt, minden ertelemben hianyom van, de csak szex nem kell. 21/L2015. jan. 13. 23:05
11/37 A kérdező kommentje:
#4: a viszonzassal soha nem volt problemam, sot. En szeretnem, ha lenne kivel mindezt csinalni..
2015. jan. 13. 23:10
12/37 A kérdező kommentje:
Apollyon, eld ki a cukkolasi maniad mashol.
2015. jan. 13. 23:10
13/37 Evergrey válasza:
Persze vannak. Mostanra már saccra kb. 15 önjelölt romantikus szexisten zaklat téged privátban. :D
Egész jól megfogalmaztad, mi kell neked, biztos találsz is majd ilyet előbb-utóbb.
14/37 A kérdező kommentje:
#13: remelem talalok. :)
2015. jan. 13. 23:12
15/37 anonim válasza:
#4 vagyok, ugyan ezt keresem, velem lehet ezt csinálni, ha megvan a kölcsönös vonzalom.
16/37 anonim válasza:
Szerintem olyant, aki neked maradéktalanul megfelel, nem fogsz találni. Választanod kell és bizonyos dolgokat ki kell húznod a listádról.
Ráadásul a te korodban már nem árt, ha a párod dolgozik. 8-12 órai munka után nem hiszem, hogy mindig, minden körülmények között kívánná bármelyik férfi a szexet. Általában az emberek örülnek, ha van lyuk a fülükön, így szexre marad a hétvége, az ünnepek és a szabadság.
17/37 anonim válasza:
15: Édes Istenem. Ha ennyire beszélni akarsz vele, akkor írj már rá, ne itt könyörögj.
18/37 A kérdező kommentje:
#16: mukormoskent dolgozom, de ezelott recepcion voltam, ugyhogy nem idegen a faraszto munka fogalma. Es nem is varom el a leendo paromtol, hogy tokeletes legyen, en sem vagyok, es nem is kell mindennap agyba bujjni, de a munka nem lehet mindig kifogas. Egy ido utan a sok kihagyastol megkopik a kapcsolat.
2015. jan. 13. 23:15
20/37 anonim válasza:
Hát lehet nem az izomgyuri hmcs srácokkal kéne randiznod, de ez csak egy tipp. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!