Szerintetek egy lánnyal meg lehetne nézetni első közös romantikus filmezés alkalmával a Szerb film c. horrort?
2015. jan. 4. 16:54
1/10 anonim válasza:
XDDD,hat baratom,szerintem ne,Jo film ketsegkivul de ne.
2/10 anonim válasza:
jó kis film,de kicsit beteg. Nem hinném,hogy tetszene a csajoknak
3/10 anonim válasza:
de kétségkívül nagyon romantikus,ebben igazad van!:D
4/10 anonim válasza:
Akkor mégsem rühelled a nőket?
Én amúgy láttam ezt a filmet... Amikor a férfi megdugta az újszülött kisbabát kinyomtam. Imádom a horrort, de ez valami undorító. A férfinek fenékbe kellett rakni a gyerekeit, vérzett is nekik, a hideg rázott ettől a filmtől...
5/10 anonim válasza:
Az nagyon romantikus lenne. Megalapozná az este hangulatát.
6/10 anonim válasza:
Én lány vagyok és nekem tetszett. Mármint nagyon beteg, az tetszett benne, hogy eltér az átlagtól. Hol lehet megszerezni ezt a filmet? Mert 3 éve láttam, most nem találom sehol..
9/10 anonim válasza:
Attól függ a csaj milyen, mennyire bírhatja az ilyesmit... Amúgy én is láttam, tetszett, de azért nem ajánlanám első randira, mert én is miután megnéztem elkezdtem kicsit sírni (a szomorú befejezés miatt), meg aztán egy pár óráig fura hangulatban is voltam, ezen gondolkodtam. Szóval ne első randin nézzétek meg szerintem! 18/L
10/10 anonim válasza:
Szerintem ez a film azert keszult hogy az ember egyszer vegignezze, es utana soha tobbe. Megvaltoztatja az emberek gondolkozasat (normalis esetben) mert ilyen dolgok mindigis voltak es lesznek. Vannak beteg idiota emberek, es alltalaban a leggazdagabbak uzik az ilyesmit, fogalmam sincs miert. De mind tudjuk hogy a legnagyobb uzletembereknek es politikusoknak vannak a legbizarabb kereseik a prostiktol, csak sajnos neveket sosem hallunk. Es ok megtehetik, es nem kerulnek bortonbe. En is megneztem a filmet es hetekig mikor hallottam egy csecsemot sirni eszembe jutott es furan ereztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!