Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miért erőltetik...

Szerintetek miért erőltetik az emberek, legfőképpen a nők fejébe azt a temérdek idiótaságot, amik a romantikus filmekben láthatóak?

Figyelt kérdés

Jó-jó, nyilván tudom, hogy miért: nézettség. De most ezt söpörjük félre gyorsan, lássunk egy kicsit mögé!

A lényeg: volt alkalmam megnézni néhány romantikus filmet az elmúlt években, volt amikor egymagam, volt amikor társaságban. Mindegyiknek ugyanaz a koreográfiája: egy nő és egy férfi rokonszenveznek, majd jönnek a bonyodalmak, szаrkavarások, félreértések, s a végén a férfi térdre borulva esedezik, magyarázkodik, és lőn, a nő hisz neki, megpuhul, elérzékenyül, éééééés boldogan élnek, míg meg nem halnak.

Úgy látom, hogy a valóságban ez rohadtul nem így van. :D Természetesen minden szép és minden jó, amíg kölcsönös a szimpátia addig a pillanatig, amíg el nem kezdődik a romantikus filmekben látott papírforma bonyodalom. Ha homokszem kerül a gépezetbe, lőttek az ismerkedésnek.

Értem-értem, fikció az egész, viszont nagyon sok nőnek példát statuálnak ezzel, hogy bármi is történjék, bármi is keresztezze például az ismerkedésüket, a férfi tűzön-vízen teperni fog értük. A nők teljesen félre vannak tájékoztatva, és részben talán ennek is köszönhető, hogy minden nő a macsó hős herceget várja a hófehér paripán.

Egyébként a másik probléma pont ez, hogy a nő azt látja a filmekben, hogy tepernek, gürcölnek érte, a filmekben látott szituáció viszont már-már szinte zaklatásnak minősülne a valóságban.

2015. jan. 10. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a név. :D
2015. jan. 10. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak sokkal realistább romantikus filmek is, igaz sokkal csekélyebb mennyiségben. Ez amúgy azért van, mert az átlag filmnéző gyakran azt sem tudja, hogy milyen filmet néz, vagy, hogy kik játszanak benne, ezért elvárásaik sincsenek. Fáradtak, le vannak strapálva és ilyenkor egy laza, szórakoztató filmre vágynak. És azért egy ilyen limonádé romantikus maszlag jóval könnyebben lecsúszik a néző torkán.
2015. jan. 10. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Engem ezekben inkább az zavar, hogy ezekben a filmekben akkor is a pasi esedezik amikor egyértelműen a nő volt hisztis p. vagy idióta p.

túlemancipált agyhalál már némelyik...

2015. jan. 10. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez fordítva a fiús filmeknél: az átlagos, nyúlánk, izomtalan, esetlen, balfék srác végig csetlik-botlik a filmen, a végén mégis az övé lesz a gyönyörű, párductestű, szexi, ugyanakkor intelligens, mély érzésű leányzó.
2015. jan. 10. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak annyit akartam ebből kihozni, hogy bizony a filmek nem a valóságot tükrözik, de a fiatalabb, tapasztalatlanabb lányok és fiúk hajlamosak beleélni magukat. De ez mindig is így volt. Régen is herceget vártak a lányok titokban, a fiúk meg hercegnőt.
2015. jan. 10. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!