Mikor beszél egy férfi arról, gyereket szeretne és legfőképpen kinek?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel most kezdtünk el találkozgatni, de még csak randinak sem nevezném a találkozásokat.
Nekem van egy 5 éves lányom.
Valamelyik este telefonon beszélgettünk, amikor a lányom odaszaladt hozzám és mondott valami "okosat", amin a srác elkezdett nagyon röhögni.
Amikor abbahagyta a nevetést azt mondta, hogy korábban úgy gondolta, hogy nem szeretne gyereket és most úgy érzi, hogy nagyon rosszul döntött.
Azóta többször tett arra utaló megjegyzést, hogy el bírná viselni maga körül a gyerekzsivajt.
Jól sejtem, hogy ilyesmit nem nagyon szoktak a férfiak mondani, hacsak nincs valami komoly szándékuk?
2014. nov. 23. 13:25
1/4 anonim válasza:
Az én barátom is gyereket akar, pedig még csak 20 éves
2/4 anonim válasza:
Akar téged, és a gyerek nem akadály. Mi kell még?
3/4 anonim válasza:
Kellesz a pasinak gyerekkel együtt:) Bódógság:)
4/4 anonim válasza:
Elég furcsa, hogy nem érted magadtól, mit jelent ez. Már leírták előttem is, de azért megerősítésképpen én is leírom: azért mond ilyeneket, hogy éreztesse veled, a gyerek nem akadály, nagyon szívesen elfogadna titeket így maga mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!