Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti mit tesztek, ha az...

Lányok, ti mit tesztek, ha az számotokra megfelelően jól kinéző pasik levegőnek néznek titeket?

Figyelt kérdés

Mondjuk mert te egy jelentéktelen nőci vagy, hurkákkal és nagyon semmilyen genetikával, a pasiideálod meg magas, sportos és jóképü. És emiatt a szintkülönbség miatt te legjobb esetben is csak egy huscafat lehetsz neki, amibe egyszer ürit :D :D

bocs, ha esetleg bicskanyitogatóan adom elő a jelenséget, de teljesen helytálló szerintem a leirás, miszerint sok esetben nők csak olyan pasikhoz tudnak vonzódni, akik őket meg észre sem veszik.

Megoldás?

hát lányok, kezdeni kéne magatokkal valamit. Nem sminkelni, meg ruhákat venni, hanem pucéran is jól kinézni. Csak sajnos sokatoknak büdös a munka, meg kell mondjam.

Persze a pasiktól elvárjátok, hogy jól nézzen ki, de abba nem sokszor gondoltok bele, hogy mennyi kinkeserves szenvedés az izmok növelése.

Ez nem olyan dolog, mint pl a mellnagyobbitás, hogy egyrészt megkaphatod rá a pénzt ugy is, hogy egyszerüen "összekrvulod", de még igazából küszködnöd sem kell vele, mert befekszel, és megcsinálják neked. És pár hét alatt meg is van oldva.

2015. jan. 13. 20:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"nem para, csak tudod nőként ki tudod próbálni, hogy milyen egy szép pasival szexelni"

Nem para, csak a nők legtöbbször nem a dugásra mennek! Ez a különbség. A férfiak meg simán lefekszenek egy ronda nővel is, ha nincs más a közelben.

2015. jan. 13. 21:23
 12/19 A kérdező kommentje:
nem. azért fekszünk le "ronda" nőkkel, mert nekik kellünk olyan szinten, hogy gyorsan összejöjjön a dolog.
2015. jan. 13. 21:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha ronda fiú vagy és csak szexre hajtasz, akkor a rosszlanyok.hu weboldalt neked találták ki :-)
2015. jan. 13. 21:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk. Neked most mi is a bajod?

Az, hogy nem vagy egy adonisz ezért mindig elhajtanak a jó csajok, vagy az, hogy a szerinted kicsit ducibb lányok bepróbálkoznak jobb pasiknál?

Tudod azok a lányok akikről te beszélsz legalább próbálkoznak és nem gyakorin rinyálnak.

2015. jan. 13. 21:25
 15/19 anonim ***** válasza:

Lehet azért mert nőként élem meg a dolgokat és sosem voltam egy szépség királynő alkat, de vannak testi hibáim, amikért kicsiként csúfoltak. Ezért én későbbi életem során soha nem diszkrimináltam egy férfit a külseje miatt. Majd ha én tökéletes leszek, akkor majd lehet jogos igényem nekem is egy tökéletes pasira.

De én a "csúfibb" férfiakban sem csalódtam... azt amit értékelni és szeretni lehet egy férfiben az mind megvolt bennünk. És nagyon szép kapcsolataim voltak velük. Az én gondolkozásom túlmutat a külsőn, de talán pont azért, mert rajtam is van bőven kivetni való.

Nem tudom mennyi esélyem van a szépfiúknál, de nem is érdekel, sosem érdeklődtem utánunk. Az a kategória ami az én fantáziám feltüzeli... náluk annál több szerencsémre.

Nekem nagy érvágás, ha nem egy görög istennel szexelek. De mondom én nő vagyok és érzelmesebb oldaláról élem meg a dolgokat, oda meg nem kell kockahas... :D

2015. jan. 13. 21:29
 16/19 anonim ***** válasza:
* nem nagy érvágás
2015. jan. 13. 21:31
 17/19 anonim ***** válasza:

valahogy úgy látom csak azok problémáznak ilyen (szerintem messze nem ilyen gyakori, ha körülnézel, a leggyakoribbak a hasonló "súlycsoportú" párok) jelenségen, akinek savanyú a szőlő :D

barátom, lehet, hogy oka van, hogy nem kellesz a nőknek és a kérdésed alapján ez nem feltétlen a külsődben keresendő..

2015. jan. 13. 23:01
 18/19 A kérdező kommentje:
hát én meg legtöbbször azt látom, hogy a pároknál a pasi mindig egy kicsit jobb, mint a csaj...mert hát a csaj másképp nem tudna rá felnézni.
2015. jan. 14. 08:23
 19/19 anonim ***** válasza:

én az egyenlő felek híve vagyok a kapcsolatban. a férfi is nézzen fel a nőre, a nő is a férfire, becsüljék meg egymást kölcsönösen :)

nem lehet besorolni az embereket, hogy ki a "jobb".. egy ilyen kapcsolatban, ha az egyik fél így érzi, ott bizony szép kis komlexus szokott kialakulni, ami megmérgezi a szerelmüket. bizonyos tulajdonságok alapján nézünk fel a másikra, és mindkét fél meg kell, hogy lássa ezeket a neki egyénileg fontos dolgokat másikban. egyébként meg lehet, hogy ami neked elenyésző fontosságú dolognak tűnik egy emberben, valaki pont azt tudja megbecsülni, fontos neki, ezért is értelmetlen az előbbi kommentedben tett kijelentésed.

2015. jan. 14. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!