Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti mit tesztek, ha az...

Lányok, ti mit tesztek, ha az számotokra megfelelően jól kinéző pasik levegőnek néznek titeket?

Figyelt kérdés

Mondjuk mert te egy jelentéktelen nőci vagy, hurkákkal és nagyon semmilyen genetikával, a pasiideálod meg magas, sportos és jóképü. És emiatt a szintkülönbség miatt te legjobb esetben is csak egy huscafat lehetsz neki, amibe egyszer ürit :D :D

bocs, ha esetleg bicskanyitogatóan adom elő a jelenséget, de teljesen helytálló szerintem a leirás, miszerint sok esetben nők csak olyan pasikhoz tudnak vonzódni, akik őket meg észre sem veszik.

Megoldás?

hát lányok, kezdeni kéne magatokkal valamit. Nem sminkelni, meg ruhákat venni, hanem pucéran is jól kinézni. Csak sajnos sokatoknak büdös a munka, meg kell mondjam.

Persze a pasiktól elvárjátok, hogy jól nézzen ki, de abba nem sokszor gondoltok bele, hogy mennyi kinkeserves szenvedés az izmok növelése.

Ez nem olyan dolog, mint pl a mellnagyobbitás, hogy egyrészt megkaphatod rá a pénzt ugy is, hogy egyszerüen "összekrvulod", de még igazából küszködnöd sem kell vele, mert befekszel, és megcsinálják neked. És pár hét alatt meg is van oldva.

2015. jan. 13. 20:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Mindenki magából indul ki.
2015. jan. 13. 20:50
 2/19 anonim ***** válasza:

Igazából erősen leszarom, hogy a külsőleg tökéletes pasi levegőnek néz. Van jobb, akinek tökéletes leszek. Bár ha molett lennék...nem bírnék úgy élni, és kényszeresen leakarnék fogyni.

17/L

2015. jan. 13. 20:50
 3/19 anonim ***** válasza:
Aki szeret sportolni, annak nem kínkeserves munka. Akinek meg nem szívből jön, az ne csinálja, hanem keressen más hobbit.
2015. jan. 13. 20:51
 4/19 anonim ***** válasza:

Te pedig azzal kezdj valamit, hogy ne legyél ennyire hülye.

Szerinted ennyire felszínes minden nő, hogy elvárás a jó alak? A férfiak is ugyanúgy csinos, szép nőre vágynak, ezt senki nem tudja letagadni, itt az elfogadás a lényeg.

Egy férfi szereti a nagy melleket, de elfogadja a kicsit, ha szép és vonzódik a lányhoz.

A nő szereti a "kockás" hasat, de elfogadja a felesleget, ha vonzódik a pasihoz.

És így tovább.

2015. jan. 13. 20:52
 5/19 A kérdező kommentje:

hallottam már egy pár dagi lányos lefogyós sztorit.

simán le tudnak fogyni 20-30 kilót is KONDI nélkül...és gondoljátok el, hogy hányszor több pasinak kellenek utána...

pasiként viszont akárcsak 5 kiló izomhoz is nagyon sokat kell küszködnöd, és azt meg alig fogják észrevenni rajtad.

2015. jan. 13. 20:52
 6/19 anonim ***** válasza:
54%

Hümm... erre most milyen választ vársz? :D

Nem a nagyképű, "magas, sportos és jóképű" az ideálom (bizonyítja a barátom, aki ugyanolyan magas mint én, kocka, átlagos és imádom).

Nem sminkelek, ruhákkal nem értem mi a bajod (elvégre ha kinn van mindene a nőnek, akkor sejteni lehet, hogy hogyan néz ki "pucéran", nem? Passz, így még sose néztem őket).

Ja, mellnagyobbítás: ez genetika. Nem a nő dönti el, hogy milyen legyen a melle. Ellenben a pasik edzhetnek, hogy izmosak legyenek. (Álszentség elkerülésére: én is sportolok).

2015. jan. 13. 20:55
 7/19 anonim ***** válasza:

Én inkább úgy mondanám, hogy semmi baj azzal ha van valakin fölösleg. Azzal van baj, hogy úgy panaszkodnak, hogy semmit nem adnak magukra és elvárnák, hogy az a pasi aki nekik tetszik összejöjjön velük... Na ez nagyon irritál.

De már te egy kicsit túlzol már bocs, de mellnagyobbítás? Ez komoly? Már azon is majdnem összevesztem egyszer egy pasival mert azt akarta, hogy legyek szőke...

Komolyan olyan csaj kellene neked aki úgy nagyobbítatta meg a melleit??

Plusz nem tudom hol élsz, de több olyan lányt is tudok akiknek szerinted fogyniuk kellene, és mégis boldogok a párjukkal, mert adnak magukra. Na hogy is van ez?

2015. jan. 13. 21:10
 8/19 anonim ***** válasza:
Hejj, de megnevettettél :-D Ígérem neked, hogy miután összekrvultam a pénzt a mellnagyobbító műtétemre, mindent megteszek majd azért, hogy pucéran is jól nézzek ki. És akkor biztos bejövök majd a szépfiúknak (milyen kár, hogy nekem nem ők kellenek...)
2015. jan. 13. 21:13
 9/19 anonim ***** válasza:

Hát én egy edzőterem tagja voltam, szépen elvoltunk látva adoniszokkal, amíg egy szép napon besétált egy kövérkés, pocakos, kopaszodó, még anyuci nyakán élő férfi, hogy edzen... fél év múlva, pedig vitte az edzőterem legcsinosabb fittnesladyjét... egyenesen az oltár elé. És akkor sem volt sokkal karcsúbb.

Mindig az volt a felfogás párválasztásba, hogy nem holnapra választok párt, hanem egy egész életre. Ha most egy szépség királynő is vagyok, abba szeret bele a csóka, nincs garancia arra, hogy akkor is szeretni fog, ha pl betegség miatt elhízok.

Számos házasság ment tönkre azért, mert asszonyka lestrapált lett a gyerekek és háztartás mellett.

Szóval aki csak a szép vékony derekam miatt szeret meg, az nem engem szeret és addig tartana az álompasival a kapcsolatom ameddig a karcsú derék... Így pedig inkább nem kell kapcsolat, még egy álompasival sem.

Legyen akkor a párom egy nem adonisz, de vele egészségben-betegségben együtt akarok lenni a magam tökéletlenségében. Ha így nem tud elfogadni, ne szeressen joga van hozzá. Vissza utasítottak már azért mert nem feleltem meg az elvárásoknak, de nem hibáztattam őket.

Helyette találtam olyat, aki olyannak szeret amilyen vagyok, minden rossz és jó tulajdonságommal.

Egy férfi nem a Gucci táskám, nem a kirakatba akarom tenni, hogy minden nő irigykedjen rám, vele élni akarok, közös jövőt. És ennek egyik alapja, hogy elfogadjuk egymást. Nem a hibákat látjuk meg egymásban.

2015. jan. 13. 21:16
 10/19 A kérdező kommentje:

nem para, csak tudod nőként ki tudod próbálni, hogy milyen egy szép pasival szexelni.

pasiként viszont 0 az esélyed arra, hogy csinos nőkkel akárcsak szexelj is, ha csufi vagy.

ez a nem mindegy.

bulikba mást sem látok, minthogy kis uszógumis jellemtlen csajok CSÜNGENEK sportos jóképü fiukon.

Komolyan, LÁTNI kell ahogy ilyenkor a csajok felszedik a srácot. NAgyon szánalmas, ahogy pedáloznak.

2015. jan. 13. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!