Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy akik...

Miért van az, hogy akik levegőnek néznek, általában azokról derül ki, hogy oda vannak értem?

Figyelt kérdés

Egy faluban élek, itt mindenki ismer mindenkit, gyakran találkozom utcán ugyanazokkal az emberekkel, illetve az összejöveteleken, bulikban ugyanaz a társaság...tehát látásból ismerek mindenkit. Vannak pasik, akik mosolyognak rám, próbálnak közeledni hozzám, ismerkedni, de vannak olyan fiúk is, akik levegőnek néznek, max köszönnek, de amúgy rám sem néznek. Ez utóbbiakról derül ki általában, hogy teljesen oda vannak értem (pl sok tökölés után rám írnak facebookon és bevallják; v egy közös barátunk tájékoztat róla h folyton rólam áradozik; stb). Miért? Akkor miért néznek levegőnek, ha ennyire bejövök nekik?

21/L

2014. okt. 25. 15:16
 1/4 anonim válasza:
Mert félnek, hogy elszúrják vagy lebuknak, és inkább nem mernek megszólalni. Vagy lehet, hogy úgy gondolják, hogy túl csinos vagy hozzájuk, és nincsenek a te szinteden. Vagy egyszerűen nem vagytok közeli ismerősök és nincs alkalom beszélni.
2014. okt. 25. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert sokkal nehezebben vagyunk közvetlenek és lazák azon lányok társaságában akiért odavagyunk így inkább nem teszünk semmit nehogy beégjünk és elvágjuk magunkat egy életre a szemében.

Ráadásul a lányok is inkább felfigyelnek azokra a fiúkra akik levegőnek nézik őket szóval jól ki van ez találva! :P

2014. okt. 25. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Plátói szerelem! Mondd neked valamit? Én kétszer éltem át, és sokkal jobb volt álmodozni róla, mintsem a biztos beégést kockáztatni.
2014. okt. 25. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi nők is ilyenek vagyunk, aki a legfontosabb számunkra, azt rejtük, és azelőtt rejtjük az érzéseinket a legjobban, meg kerüljük..
2014. okt. 25. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!