Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez apakomplexus? Vajon működhet?

Ez apakomplexus? Vajon működhet?

Figyelt kérdés

Először is elnézést, ha esetleg rossz kategóriába raktam a kérdésemet, fogalmam sem volt, hogy ez a fajta kérdés, hova is tartozna.

Nem rólam van szó, hanem az egyik barátnőmről. 15 éves, és mostanában nagyon jól elvannak, egy 34 éves férfivel. Körülbelül mindent megtudnak beszélni, és a férfi azt mondta, hogy jobb ha elköltözik messzebbre, mert fél, hogy beleszeret a barátnőmbe. De barátnőm meg már szereti. (Azért gondoltam az apakomplexusra, mert nem volt apja, amikor kicsi volt elhagyta.)

2015. jan. 12. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:

"Nem rólam van szó, hanem az egyik barátnőmről."

Aha.

2015. jan. 12. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Tuti az . A muki nem kiforrott ha gyerekkel kezd , ez pótlék és nem tiszta ügy .
2015. jan. 12. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem működhet, a lánya lehetne, semmi közös nem lehet egy 15 éves gyerek és egy 34 éves felnőttben, hacsak nem utasítja hogy menjen csinálja meg a leckét......
2015. jan. 12. 17:29
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Most lényegtelen, hogy magadat állítod be úgy, mintha a barátnőd lennél, vagy tényleg a barátnődről van szó, de mivel már elmúlt 14 éves a lány, így azzal kavar, akivel kedve tartja. Ha ketten nagyon jól elvannak és élvezik egymás társaságát, akkor senkinek semmi köze hozzá.
2015. jan. 12. 17:30
 5/10 A kérdező kommentje:

Első! :D Tényleg nem rólam van szó. Elvégre ez egy névtelen oldal, akkor mégis miért ne írnám, ki hogy ennek a sztorinak én vagyok a "főszereplője"? :D

Egyébként, tényleg mindent megtudnak beszélni egymással, akár órákig is tudnak dumálni.

2015. jan. 12. 17:32
 6/10 To7ka ***** válasza:

Volt itt egy 15 éves 28 éves pasival. Leírtuk neki 8-an, hogy ez igen fura, és nem túl normális, majd Ő megvonta a vállát, hogy nembaj, legalább van kit szeretnie és van kivel szexelni... Ez alapján.. :D

Én inkább úgy gondolom, hogy ez egy 22-es csapdája. A pasik tök-etlenek, valljuk be alig van 1-1 közösségben 1 nagydumás, aki oda mer menni a lányokhoz, ezért a lányok elkezdenek idősebbeket keresni, sokkal idősebbeket, és túlértékelik őket. Csak a koruk miatt szerelmesek lesznek valakibe, mert hogy fúú de érett. A 15 éves barátnőd pont ugyanannyira beleszeretett volna szerintem egy gimis srácba, ha ő környékezi meg. A lényeg, hogy legyen valaki, és érettebb legyen, mivel a fiúk akikkel napi rendszerességgel találkozik még pokemonos kártyákkal (vagy nem tudom mostanában mi a divat) játszanak...

Nem, nem működhet, a másik kérdésre sok jó válasz érkezett, miért nem. Ez nem normális, ki kéne tolni a pedofilság határait, és komolyan elbeszélgetni az ilyen "férfiakkal". Mindenféleképp kihasználja a buta kislányt, és olyan dolgokat ér el nála, ami 15 évesen a fejlődése menetében nem normális. A barátai körében és társadalmilag is teljesen kiközösítve lesz, és természetesen egy nagy csalódás lesz a vége. Ez simán tönkretesz, de legalábbis deformál egy egész életet. Nagyon megkocogtatnám a buksiját egy baseball ütővel annak a 34 évesnek... Mondjuk lendítésből.

Ettől függetlenül persze, apaként is, védelmezőként, gyakorlatilag amit egy férfi jelenthet, azt bele is tudja látni egy ilyen idős pasiba. Megkérné a kezét jövőhéten eltudná magát képzelni szerintem menyasszonyi ruhában mellette, mert túlakarja kompenzálni a korkülönbséget, és megtenne bármilyen felnőtt dolgot a "párjáért".

Amit minden ilyen nagyon buta lány elfelejt. Egy férfi a végzettsége után, illetve már felsőfokú képzése alatt egzisztenciát teremt. Ebbe beletartozik a munka, a család, egybe próbálja rakni az életét. Akinek 10-20 év korkülönbséggel kell párt találnia, az azt jelenti, hogy ő SIKERTELEN. Ő egy gáz, béna pasi. És gondolkodásban sérült, deformált. Őt visszautasítások érték, nem ért el semmit (ha karrierista lenne, nem 15 éves nő kéne neki miután elérte a karrierje csúcsát fiatalon), béna, a vele egy korú nőknél sikertelen, 20 évesen sikertelen volt, az egyetlen amit feltud mutatni az a kora, és hogy képes leszarni egy 15 éves lányt, ami mindig vonzó számukra a puncsolás helyett.

Ja és nem fejeztem be a 22-es csapda részt, tehát a pasik ilyenek fiatalon, de ilyenek is maradnak, mert pont azt látják a lányoktól, hogy nem lehetnek elég jók. Egy lánynak 3-4-5 évvel idősebb pasik kellenek, nem lehet elég érett, nem tud eleget adni a lánynak, állandó visszautasításokat kap, és nap mint nap ezt látja, hogy na majd ha 25-30 éves lesz, akkor a fiatal buta csitrikkel akik őt megalázták kikezd, és visszasvághat. Oké, nem szabályszerű minden ilyen gondolat, de lassan a fiatalok fele ilyen. Szerencsére még mindig van egy nagy részük, akik tudnak értelmes kapcsolatokat találni korosztályon belül, és normálisan, egészségesen, kiegyensúlyozottan fejlődnek, sikereket érnek el az életbe.

2015. jan. 12. 17:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértek, hogy a fiatalabb srácok nagyon le vannak maradva agyilag. Meg körülbelül olyan szinten vannak, hogy ha megfogják egy lány kezét, már áll a f***. Amikor én voltam 15 (most 19 vagyok) nekem is volt, egy ilyen kapcsolatom. Én komolyan álltam mindenhez, a srác meg 4 évvel le volt maradva.
2015. jan. 12. 17:37
 8/10 anonim ***** válasza:
pedofilizmus. ennyi!
2015. jan. 12. 17:47
 9/10 anonim válasza:
54%

#6-os feleslegesen túlkombinálja és alaptalanul bélyegez meg kapcsolatokat.

Egy 15 éves lány és egy 34 éves férfi kapcsolata teljesen rendben van, ha mindketten akarják. Egyáltalán nem törvényszerű az, amit sugall, azaz a kihasználás.

2015. jan. 12. 17:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Amikor én 15 voltam, őrülten egymásba habarodtunk egy 50-es férfival. Nem, nem volt pénzes és nem, nem feküdtünk le egymással, mielőtt még jönnének az "okosok" megmondani a tutit. Igazából a mai napig tart ez a dolog közöttünk (közel 10 éve), de soha nem voltunk/lehettünk igazán együtt, mert családja van és mert nyilván nagyon nagy a korkülönbség.

A pedofíliának egyébként ehhez semmi köze, aki ilyet ír, az az sem tudja, hogy mit jelent az pontosan!

Apakomplexus? Lehetséges... én soha nem gondolkodtam azon, hogy nekem az lenne.

2015. jan. 12. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!