Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez lehet apakomplexus? Többi...

Ez lehet apakomplexus? Többi lent.

Figyelt kérdés
A hugom 14 éves, nyáron tölti a 15öt, de a saját korosztályára rá se néz. Mindig a minimum 20 éves fiúk tetszenek neki, de volt már 30as is, akiért meg volt halva. Azt olvastam, hogy ez lehet az édesapa hiánya miatt is. (Nem ismerjük, mielőtt megszülettünk lelépett.) Szerintetek ez összefügghet, az édesapa hiányával, ergo apakomplexus, vagy csak simán a férfiasabb srácok jönnek be neki?
2014. ápr. 13. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, teljes mértékben lehet az.
2014. ápr. 13. 16:16
 2/4 panini ***** válasza:
Véleményem szerint beszélhetünk alakulóban lévő apakomplexusról.. A biztonságot keresi a fiúkban/férfiakban, ez érthető.
2014. ápr. 13. 16:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Ment a zöld pacsi. És ez ellen lehet valamit tenni, vagy így marad? Mert a helyzet az, hogy a huszon akárhány éves palik, nem állnak vele szóba, és ebbe eléggé bele van betegedve.
2014. ápr. 13. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez van akinél elmúlhat. Pl nekem nagyon kicsi koromban ment el az édesapám és 10-15 évvel idősebbek érdekeltek. Mindenki mondta hogy ez csak apakomplexus és várható volt. Most sokkal idősebb vagyok s már 1 éve kapcsolatban vagyok,csak 2 évvel idősebb a párom. Azóta még ha megnézek egy fiút is az sem idősebb nállam csak pár évvel. Szóval lehet hogy ahogy komolyodik s idősödik a korosztálya fogja majd érdekelni. De ez nem biztos.
2014. ápr. 13. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!