Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon enyhe apakomplexus?
Figyelt kérdés
Édesapámat nem ismerem, még születés előtt elhagyta édesanyámat, így csak képről láttam őt, világos haja, világos bőre, világos szeme van. Van párom 1,5 éve és ugyan ezekkel a külső tulajdonságokkal rendelkezik. Ugyan ekkor megmagyarázhatatlan kötődést érzek 2 másik férfi iránt kb 1 hete. ( mind a kettő elérhetetlen). És mind a két férfi 10 évvel idősebb nálam, emellett ugyan ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek. Nem a szexuális vágyam erős, hanem egyszerűen vágyom a két illető jelenlétére. Meg sem tudom ezt az érzést magyarázni. Anno engem eléggé megviselt hogy 'nincs apám', hisz tudomást sem vesz rólam, sosem beszéltünk, és sosem mutatott irántam érdeklődést és én ezt a csalódottságot mindig magamba fojtottam. A páromat szeretem, sosem gondolkodtam azon hogy megcsaljam a kettő közül bármelyik illetővel, s elérhetetlenek is számomra. Nagyon furán érzem magam, nem tudom megmagyarázni az érzéseimet. Ezek vajon enyhe apakomplexus jelei?? 19/L2014. febr. 19. 14:48
2/9 anonim válasza:
Ez nem apakomplexus. Szerintem nem élted ki még magad eléggé. 19 vagy éppen csak nő lettél. És erre felfigyelsz két férfira. Mindegy, hogy elérhetőek vagy elérhetetlenek. És megkívánod őket, így vagy úgy. Nem meglepő. Alig 17 évesen összejössz egy sráccal, gondolom az első komoly kapcsolatod is egyben. Törvényszerű, hogy nem tudsz fejben elköteleződni. Ritka az életre szóló tiniszerelem.
3/9 anonim válasza:
Talán, de ennyiből még nem állapítható meg, és lehet totál nincs köze ehhez, szimplán ilyen vagy és ilyen lennél ha máshogy alakul az életed akkor is.
4/9 A kérdező kommentje:
előtte már volt még egy barátom, szintén másfél évig. Lehet hogy tényleg nem éltem ki magam, de a probléma az hogy nem is akarok olyan lenni aki csak úgy összeszűri a pasikkal a levet, nem vagyok egy szent, de egyszerűen nem fűlik hozzá a fogam, hogy alkalmi kapcsolataim legyenek..
2014. febr. 19. 15:01
5/9 A kérdező kommentje:
A másik probléma pedig az hogy az egyik férfi a technikumi tanárom. Eddig nem érdekelt, nem is néztem rá úgy mint férfira, de mostanában észrevettem, hogy konkrétan a szemembe néz óra közben, hosszan. Tudom hogy ő nem lát bennem semmit, csak egy tanítványt, de számomra ez akkor is zavarba ejtő.
2014. febr. 19. 15:03
6/9 anonim válasza:
10 év az még nem apakomplexus. Egyszerűen csak az eseteid az idősebb, érettebb, tapasztaltabb férfiak.
7/9 anonim válasza:
hany baratod volt mar neked 19 evesen, kicsit sem latszol K-nak
8/9 anonim válasza:
kedves kérdező!
És ha apakomplexus akkor mi van? Miben változtat?
9/9 A kérdező kommentje:
kedves myjunk! De valóban egy irtó nagy k**va vagyok amiért 19 évesen ÖSSZESEN 2 barátom volt és mind a kettővel másfél évig voltam együtt. Az én k**vaanyámat! De persze azt gondolom nem k**vázod le aki minden hétvégén mással hempereg. Mert az tök normális. ennyit tudok mondani : szelektív hulladék.:)
2014. febr. 23. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!