Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valami betegség? Vonzódok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami betegség? Vonzódok hozzá vagy csak apaként tekintek rá?

Figyelt kérdés
Van egy férfi tanárom, akivel mostanában iszonyú jóba lettünk. Sajnos apakomplexusos vagyok, és rá támaszkodok mindenben. Ő meghallgat, mesél a saját életéről, és tanácsokat ad. Sokszor dicsért már, hogy szép vagyok meg aranyos, de persze ő nem úgy gondol rám hiszen a tanárom. Több ember is már csámcsog ezen ,és pletykákat terjesztenek. Az lenne a kérdéseim, hogy ez a tanár, most elég távol van , és nagyon hiányzik... hónapokig nem fogom látni. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy ez már beteges , ahogyan kötődök hozzá. Tényleg az?

2014. jan. 2. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
A lényeget kihagytad! A Korotokat.
2014. jan. 2. 15:33
 2/6 A kérdező kommentje:
én 15, ő 30.
2014. jan. 2. 15:33
 3/6 xtazin ***** válasza:
Hát beteges, de az hogy szexuálisan vonzódsz hozzá azt te tudhatod nem más. Ha bepróbálkoznál nála úgyis csak elutasítana.
2014. jan. 2. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:

3 év múlva ez a korkülönbség már nem is lesz sok... Sőt, igazából én is így voltam, már tini koromban is a 30asok tetszettek. És nemcsak ők nekem... Van ilyen. Tizenévesen még kellemetlen, aztán isteni lesz, majd 30 évesen elgondolkozol azon, hogy a párod lassan 50...

Na de visszatérve a kérdésre, szerintem te nem csak apaként nézel rá, már csak azért se mert ahhoz azért fiatal... Ez ellen nehéz mit tenni. Itt neki kéne észnél lenni, hisz te vagy - a gyerek.

29n

2014. jan. 2. 15:51
 5/6 A kérdező kommentje:

én nem érzem ,úgy , hogy tetszene nekem. egyszerűen csak nagyon jóba vagyunk. Ő nagyon rendes ember, ha tetszenék neki, akkor biztos nem beszélgetne velem, sőt inkább elkerülne, mert ő se tartaná tisztességesnek.

Kicsit félreértettétek a kérdésemet.

2014. jan. 3. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Dehogy beteges,én is jóba vagyok nem egy tanárommal. Az egyiket tisztelem,a másik emberként is lenyűgöz,de nem szerelem. És nekem is baromira tudnak hiányozni,sőt még aggódok is értük néha
2014. jan. 4. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!