Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valószínűleg apakomlexusom...

Valószínűleg apakomlexusom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pszichológus mondta h néma apakomlexust vél felfedezni, ami amúgy nem baj ha a kapcsolatomban felnőttként viselkedem és úgy is tekint rám a párom. Igen csakhogy a párom már nincs meg ő (45) én (23). És most nagyon elveyzett vagyok nem tudom mit tegyek, kivel ismerkedjek és hol?! Szerintetek hol tudnék normális kinézetű és viselkedésű minimum 30 feletti férfiakkal ismerkedni? Vele véletlenül keveredtem össze. Amúgy attól hogy az ilyen férfiak vonzanak elég válogatós vagyok, 35-nél nem nézett ki többnek ő sem. Nem nagyképűségből írtam, csak hogy ha tudtok is olyan helyet ahol ilyen férfiak vannak, azért ne kopaszodó, pocakos fazonokkal legyen tele... Előre is köszi a válaszokat!

2014. máj. 5. 22:36
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
* némi
2014. máj. 5. 22:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, egyszer felnősz hozzájuk, az addig lévő idődet pedig próbáld meg tanulással kitölteni, hogy minél értékesebb személlyel örvendeztesd meg őket. :)
2014. máj. 5. 22:38
 3/14 anonim ***** válasza:

Mi a francért kell neked 40 éves ha 35-nek kinézőt akarsz? Nem lenne egyszerűbb 35 évesekkel ismerkedni?

Fuck logic.

2014. máj. 5. 22:41
 4/14 anonim válasza:
45%
Kezdj el karatézni !! Ott lesznek jó pasik !! (Tapasztalat) Ajànlom a kyokushint, vagy a taekwondot... ezek a legjobbak ! Hajrà !! ;D
2014. máj. 5. 22:42
 5/14 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam h 40 éves kell! Meg azt se h 35-nek kinézőt akarok! Azt írtam h minimum 30 feletti férfiak érdekelnek.
2014. máj. 5. 22:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Te vagy az, Eszter?
2014. máj. 5. 22:44
 7/14 anonim ***** válasza:
3-as! Te talán vakon rohangálsz a világban, azt kérdezgetve mindenkitől, hogy "Hány éves vagy?", és ha megfelelő a válasz, akkor veszed le a kendőt, hogy legyen esélyed ráizgulni az illetőre, vagy mi?
2014. máj. 5. 22:45
 8/14 A kérdező kommentje:
Hála istennek nem vagyok Eszter!! :D
2014. máj. 5. 22:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Gyere apucihoz.
2014. máj. 5. 22:49
 10/14 A kérdező kommentje:

Amúgy nem a privát üzeneteket várom, köszönöm. De nem hiszem hogy itt találok olyan pasit akit keresek!

#9 Hm... vicces vagy apuci...

2014. máj. 5. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!