Kölcsönös vonzalom?
Ne nevessetek ki. Kicsit kiestem a pasizásból, nem tudom eldõnteni mit tegyek, vagy, hogy mit ne tegyek... Mert nem tudom tetszem-e neku, vagy csak Ő nekem.
A történet röviden...
Van egy férfi, aki történetesen a lányom osztályfőnöke...
Àllandóan kerülgetjük egymást. Ha bemegyek a suliba és beszélek egy másik tanárral, akkor folyton bejön hozzánk ő is beszélgetni... Ha a folyóson elmegyünk egymás melett az úgy történik meg, hogy tuti összeér a kezünk.... Sőt, ha vmit átvesz tőllem megérint direkt, de mondjuk én is...
A közös tanár ismerősünktől megérdezte miről beszélgetünk ennyit és azt mondta neki nem tudja mit kezdjen velem?!
Ez miféle szó, hogy mit kezdjen velem??
Látom rajta, hogy néz, méreget.... De mégsem tudom eldönteni tetszem-e neki vagy sem...
Lehet nem kelett volna de viberen irtam neki, hogy szerintem beszélnünk kellene, de nem válaszolt vissza, viszont amikor meg talàlkoztunk a suliba ugy vettem észre nem került, nézett, kérdezett, mosolygott... Dicsérte az esernyőmet...
Segítsetek kérlek, mik a jelei annak, ha egy pasinak tetszik egy nő?
Köszi előre is.
Nincs férjed, és nem élsz együtt a lányod apjával?
Az osztályfőnök úrnak nincs családja?
Akkor a közös ismerősötöket meg kellene kérned, hogy puhatolózzon még, bejössz-e neki. :)
Mert ugye a gyerek miatt, neked is, meg neki is óvatosnak kell lenni. Lehet azért nem is mer randira hívni, mert ő ezzel biztos tisztában van, hogy a gyerekre kihatna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!