Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti mit gondoltok...

Lányok, ti mit gondoltok erről? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány(fiú vagyok), de nem ismerem,nem merek odamenni hozzá ezért úgy döntöttem,hogy ráírok Facebookon. De úgy hogy küldök neki valamit amit a haveromnak akartam volna küldeni,de véletlen a lánynak küldtem el. Utána meg írom,hogy "Amúgy mizu?" Szerintetek ez jó ötlet?
2015. jan. 11. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
átlátszó. de ha nem mersz másképp,NOS LEGYEN :)
2015. jan. 11. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
hát ez elég átlátszó... hogy tudtad volna neki véletlenül elküldeni, ha még csak nem is beszéltetek és ahhoz, hogy "véletlen" elküldd neki, meg kell keresned a chatlistában lent a nevét?
2015. jan. 11. 10:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Gagyi :D Ha nem akar veled beszélgetni, akkor se fog akarni ha éppen véletlenül írsz rá, ha meg akar akkor egy normális nyitás is jó.
2015. jan. 11. 10:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne legyél má' beszari...

Menjél oda hozzá és szólítsd le.

Köszönéssel kezdesz, bedobsz valami körülményekhez illő dolgot, stb. Majd adja magát az egész.

Nem olyan nehéz.

Mitől félsz, leharapja a fejed, vagy mi?

Menj oda, legyél magabiztos, add magad és ennyi. Ha bejön neki, akkor szóba elegyedik veled, ha nem, akkor udvariasan elküld (ha nem egy oltári nagy bunkó r1b@nc).

Persze ma már fészbúkon menő ismerkedni (pedig a face to face sokkal jobb/izgalmasabb), szóval írjál rá nyugodtan.

2015. jan. 11. 10:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beszari,csak már 9 lány utasított vissza 9-ből és már nincs önbizalmam
2015. jan. 11. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezek szerint mégis az vagy, mert cselhez folyamodsz.

A visszautasítás meg egy dolog. Ha nem, hát nem...

Fogd fel úgy, hogy nem tudja mit hagy ki és akkor az önbizalmad sem csorbul akkorát.

2015. jan. 11. 10:24
 7/8 anonim válasza:

Szerintem ez a 9-ből 9 visszautasítás semmit sem jelent. Ettől még nyugodtan ráírhatsz mindenféle takarózás nélkül.

Ha rám úgy írnának, szia, hogy vagy, akkor meglepődnék, de mindenképp válaszolnék, és visszakérdeznék!

2015. jan. 11. 10:42
 8/8 anonim válasza:
hát ez akkor lenne nem ennyire átlátszó, ha viberen írnád, és amúgy meg szoktál vele viberezni, különben ha még nem írtál neki akk nehéz félre mennije....
2015. jan. 11. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!