Lányok, mit gondoltok a "szűz" pasikról?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke,de 23 vagyok és még szűz! Egyéb tényezők miatt nem nagyon tudtam csajozni,de már rendbe szedtem magam és megjött az önbizalmam!! Csak van bennem egy kis aggodalom,hogy a korombeli csajoknál ez okozhat-e hátrányt ismerkedésnél..2014. dec. 30. 22:40
1/12 anonim válasza:
Gyakoriak mint a .....
ŐŐŐŐŐ
ja nem azok
2/12 anonim válasza:
Még én is az vagyok, szerintem nem probléma! :)
18/l
3/12 anonim válasza:
Megvetem, gyűlölöm őket. Ők nem is emberek.
4/12 anonim válasza:
Amugy meg mirét mondanád el akárkinek is h az vagy? Nem látszik. Csak ne legyél nagyon béna.
5/12 anonim válasza:
Sok lényeget nem tulajdonítok neki.
6/12 A kérdező kommentje:
Mi a fenének titkoljam?? úgy is kiderül,hogy nem vagyok egy Casanova,ha odakerülök :D Legalább is nem hiszem,hogy kimagasló teljesítményt tudnék leprodukálni elsőre,szóval biztosra mennék!
2014. dec. 30. 22:44
7/12 anonim válasza:
Elrontod előre a reputációdat azzal, hogy "ja amugy én még sosem láttam élőben puncit."
Már ugy fog rád tekintnei, hogy na ez aztán 1 élmény lesz.
8/12 anonim válasza:
a barátom 20 és szűz :)
én nagyon örültem neki, amikor megtudtam. sokkal jobb így, mint arra gondolni hány másikkal lehetett előttem
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!!
7-es: Igazad van!!
8-as: ennek külön örülök!!
2014. dec. 30. 22:55
10/12 anonim válasza:
azért nem ártana utána nézni a dolgoknak, légy férfias, és ha megkérdik, nyugodtan mondd el, de ne behúzott farkkal, inkább kontrázz rá, hogy igenis érted te mit kell ott csinálni, ha helyzet adatik nyúlj oda neki és keményen izgasd alatt is, ha kellő erősséggel nyomod neki, de azért csak finoman ezt is érezni kell, meg fog lepődni a csaj. Csókolni se ártana megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!