Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Mit gondoltok ilyenkor?

Lányok! Mit gondoltok ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik,párszor beszéltem már vele,de most,hogy itt vannak az ünnepek személyesen nem fogok vele összefutni ez biztos. Gondoltam írni kéne neki,de nem tudom,hogy mire vélné. Nem tudja,hogy bejön nekem,és én sem tudtam még ebből a pár beszélgetésből biztosan leszűrni,hogy tetszek-e neki. Ha nektek írna valaki ilyen szituációban,egyértelmű lenne,hogy mik a szándékai? Mert beégni nem akarok,csak szeretném kideríteni érdeklem-e.
2014. dec. 23. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem írj neki nyugodtan! Hisz már dumáltatok.
2014. dec. 23. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
arra nem gondoltál, hogy ő azért nem mutatja egyértelműen, hogy szimpatizál veled, mert te sem mutatod egyértelműen? de te meg azért nem mutatod egyértelműen, mert ő nem mutatja egyértelműen. ezt a végtelenségig játszhatjátok, aztán majd cseszheted, hogy nem voltál elég bátor hozzá
2014. dec. 23. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
nem égnél be előttem. akkor sem, ha nem tetszenél. írj rá :$
2014. dec. 23. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!