Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ilyenkor mit gondoltok fiúk?

Ilyenkor mit gondoltok fiúk?

Figyelt kérdés

Szóval, nekem van egy olyan tulajdonságom, hogy bárkire aki szimpi, mosolygok,ilyesmi. kedves vagyok. és vannak fiúk,aki félreértelmezik ezt sajnos. de pl azt is ha néz rám és 3 mp-nél tovább nézek a szemébe. tudom hogy ez akkor szokott lenni ha tetszenek egymásnak, de van amikor én olyannál is csinálom akitől egyáltalán nem akarok semmit.

a kérdés az lenne, ha veletek csinálna ilyeneket egy lány, azt feltételeznétek, hogy bejöttök neki?

2014. ápr. 4. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ilyenből nem sokat szoktam leszűrni. :)
2014. ápr. 4. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen és ez rhadtul félrevezető.

Aztán meg az a baj hogy nem értjük a jeleket.

2014. ápr. 4. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, rám nem szoktak mosolyogni a lányok. Nem a szép pofimmal szoktam megnyerni őket.
2014. ápr. 4. 18:01
 4/9 WheneverYouWant ***** válasza:
Velem meg az a helyzet hogy ezek ott helyben nem szoktak leesni... XD ilyen vagyok.. csak később mikor visszagondolok rá akkor..
2014. ápr. 4. 18:01
 5/9 PearlDiver ***** válasza:

Van, hogy ugrik egyet a gyomrom, ha egy csinos lány a flörtölés jeleit adja, de már megtanultam, hogy ne lássak bele túl sokat.

24F

2014. ápr. 4. 18:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán,mert rám nem szoktak mosolyogni egyáltalán a lányok.Szóval felőlem aztán bármi lehet,néha nézegetnek engem,de úgysem látni semmit rajtuk,hogy most tetszenék nekik,vagy csak úgy bámulnak...
2014. ápr. 4. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Pont ezért értettem félre egyszer egy nagyon kedves, nyitott lány kedvességét. És próbálkoztam nála. És kikosarazott. De szerencsére Ő is normális, én sem vagyok idióta, így megbeszéltük, hogy ettől még lehetünk jóban. De az önbizalmam eléggé tönkretette. Nem volt könnyű odamenni hozzá. Pedig nagyon tapintatosan kezelte, de akkor is rosszul esett. Szóval talán nem baj, ha távolságot tartasz egy picit! Szerintem.

23/F

2014. ápr. 4. 18:44
 8/9 A kérdező kommentje:
sajnos nekem is ki kellett már kosaraznom pár fiút...de a mosoly,főleg ha szívből jön, az pozitívum...arról meg nem tehetek ha félre értik:)
2014. ápr. 4. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen barátnőm. Bár nekem sokszor úgy tűnt hogy zavarában mosolyog másokra. Ilyenkor mindig láttam hogy a sok lúzer már azt hitte hogy ez valami jel. Beszarás hogy a srácok mennyire hülyék! Főleg az aki az a sosemvoltnőm típus!
2014. ápr. 4. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!