Ilyenkor mit gondoltok fiúk?
Szóval, nekem van egy olyan tulajdonságom, hogy bárkire aki szimpi, mosolygok,ilyesmi. kedves vagyok. és vannak fiúk,aki félreértelmezik ezt sajnos. de pl azt is ha néz rám és 3 mp-nél tovább nézek a szemébe. tudom hogy ez akkor szokott lenni ha tetszenek egymásnak, de van amikor én olyannál is csinálom akitől egyáltalán nem akarok semmit.
a kérdés az lenne, ha veletek csinálna ilyeneket egy lány, azt feltételeznétek, hogy bejöttök neki?
Igen és ez rhadtul félrevezető.
Aztán meg az a baj hogy nem értjük a jeleket.
Van, hogy ugrik egyet a gyomrom, ha egy csinos lány a flörtölés jeleit adja, de már megtanultam, hogy ne lássak bele túl sokat.
24F
Pont ezért értettem félre egyszer egy nagyon kedves, nyitott lány kedvességét. És próbálkoztam nála. És kikosarazott. De szerencsére Ő is normális, én sem vagyok idióta, így megbeszéltük, hogy ettől még lehetünk jóban. De az önbizalmam eléggé tönkretette. Nem volt könnyű odamenni hozzá. Pedig nagyon tapintatosan kezelte, de akkor is rosszul esett. Szóval talán nem baj, ha távolságot tartasz egy picit! Szerintem.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!