Rá szeretnék írni egy pasira. Mire gondoltok ilyenkor ha kaptok egy üzenetet egy csajtól?
Arra hogy beszélgetni akar..
Nem vesszük instant szerelmi vallomásnak.
hát az majd kiderül ha válaszol vagy épp nem
én pl örülnék és válaszolnék
Én gólyatáborban találkoztam egy fiúval (lány vagyok természetesen), aki most évfolyamtársam. Észrevettem őt, kiderítettem, hogy hívják, bejelöltem facebook-on, és írtam neki. Azóta kis megszakításokkal beszélünk.
Szerintem megéri, hiszen a napokban tervezzük, hogy találkozunk. Bár még nem történt semmi különös, de a szimpátia - úgy vettem észre - kölcsönös.
én általában örülök ha ír egy lány, gimiben rengetg csajjal beszélek napról napra, de facen vagy skypon elég ritkán beszélek a másik nem képviselőivel.
Ha bunkózik max lesz egy rossz napod, de az ha hetekig gyötröd magad és azon gondolkodsz "mi lenne ha...." szerintem rosszabb.
Próbáld meg:)
először csak lazán írj valamit, ismerd meg jobban, aztán ha érdekli a dolog, válaszol, akkor meg magától be fog indulni:)
Nekem is nagy nehezemre sikerült egy fiúra ráírni, bár nagyot hibáztam,. teljesen ellaposodott a dolog, érdektelenné vált, sajnos. Próbáld meg életben tartani a beszélgetést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!