Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Igaz az hogy "két tekintet...

Igaz az hogy "két tekintet sosem találkozik véletlenül"?

Figyelt kérdés
Csak ÉRTELMES válaszokat várok. Köszi;)
2015. jan. 8. 20:06
1 2
 11/15 PearlDiver ***** válasza:
100%

Nem. Én is naponta többször nézek össze random emberekkel akikkel se előtte se utána nem találkozom.

Semmi jelentősége nincs.

Az már más, ha mindketten szándékosan fenntartják a szemkontaktust, az már sokat jelenthet, pl erős kölcsönös szimpátiát.

2015. jan. 8. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha hosszú ideig és gyakran fordul elő, akkor persze elképzelhető, hogy azért, mert szimpatizálnak. De én például elég sokszor nézek farkasszemet egy fiúval, akivel kifejezetten nem bírjuk egymást. Szerintem sosem lehet biztosan tudni, hogy épp mi jár egy ember fejében.
2015. jan. 8. 20:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Van , hogy nincs semmi de semmi jelentősége.
2015. jan. 8. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Fasság, én általában bambulok ki a fejemből és ha bele is nézek vki szemébe konkrétan fel sem fogom mert tök máshol jár az eszem.
2015. jan. 8. 20:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszek az ilyenben. Ez már a szentimentalizmus kategóriája.
2015. jan. 8. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!